Haberler

QNET Türkiye, Koruncuk Vakfı Çocukları İçin Koştu

Güncelleme:

QNET Türkiye ekibi, 15 Kasım günü gerçekleşen İstanbul Maratonu'nda "Koruncuk Vakfı" (Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı) için koştu.

İstanbul Maratonu için haftalar öncesinden antrenmanlara başlayan QNET Türkiye ekibi, geçtiğimiz süreçte Koruncuk Vakfı'nda fidan dikimi etkinliği düzenleyerek çocuklarla birlikte keyifli anlar yaşamıştı. QNET Türkiye önümüzdeki dönemde çeşitli organizasyonlarda yer alarak Koruncuk Vakfı'na destek vermeye devam edecek.

Koruncuk Vakfı'nın, çocukların hayatlarına katkı sağlamak amacıyla, çeşitli kurumların katılımıyla Adım Adım Platformu üzerinden hedeflenen 850.000 TL'lik rakama ulaşmasına destek olmak isteyenler, 4 Aralık 2015 saat 23:59'a kadar Koruncuk Vakfı'na bağış yapmaya devam edebilir.

1979 yılından bu yana; her çocuğun şefkat, sevgi ve anlayış görme, yeterli beslenme ve sağlıklı bir ortamda büyüme, çağdaş bir eğitim alarak yeteneklerini geliştirme, kısacası insan haysiyetine yakışır bir şekilde yaşaması inancıyla korunma ihtiyacındaki çocuklar için çalışan Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar (Koruncuk), kurduğu Çocukköyleri ile çocukların aile sıcaklığında ve anne şefkatiyle hayata tutunmasını sağlıyor.


Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title