Haberler

Pursaklar'daki Zabıta Denetimleri

Pursaklar Belediyesi Zabıta ekipleri, 2015'deki denetimlerinde 300'e yakın işlem yaptı.

Pursaklar Belediyesi Zabıta ekipleri, 2015'deki denetimlerinde 300'e yakın işlem yaptı.

Pursaklar Belediyesi'nden yapılan açıklamada, zabıta ekipleri, 5393 sayılı Belediye Kanununun 51. maddesi doğrultusunda yiyecek ve içecek satışı yapılan yerler başta olmak üzere eğlence mekanları ve kamuya açık alanlarda yetkileri dahilinde denetimler gerçekleştirdi.

Gıda ürünlerinin denetimi, iş yerlerinin temizliği ve çalışma esasları, toplumun sağlığına uygunlukları gibi konularda denetimler gerçekleştirildiği kaydedilen açıklamada, cezai işlemi en son başvurulacak yaptırım olarak görülerek iş yeri yetkililerine yönelik eğitici bilgilerin de paylaşıldığı belirtildi.

Denetimlerde iş yerlerinde görülen eksiklikler nedeniyle 300'e yakın işlem yapıldığı aktarılan açıklamada, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in şu görüşlerine yer verildi:

"Hemşerilerimizin huzur içinde, daha mutlu bir yaşam sürmesi için Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz gece gündüz büyük bir özveri ile çalıştı. Çözüm odaklı hizmet yaparak her zaman esnafımızın yanında oldu. Kendilerini üstün gayretlerinden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum"

Kaynak: AA / Güncel

Pursaklar Belediyesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title