Haberler

Pursaklar Belediyesi 13 Taşınmaz Satacak

Pursaklar Belediye Başkanlığı, Altınova, Pursaklar ve Saraya mahallelerinde yer alan 13 taşınmazın satışını açık teklif usulüyle 7 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirecek.

Pursaklar Belediye Başkanlığı, Altınova, Pursaklar ve Saraya mahallelerinde yer alan 13 taşınmazın satışını açık teklif usulüyle 7 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirecek.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Pursaklar Belediye Başkanlığı,Altınova, Pursaklar ve Saraya mahallelerinde yer alan 13 taşınmazın satışını açık teklif usulüyle 7 Ağustos 2014 tarihinde Pursaklar Belediye Başkanlığı Binasında saat 09.00'da yapacak. Satışı söz konusu olan taşınmazlar için muhammen bedel 66 milyon 600 bin TL ile 1 milyar 843 bin 716 bin TL arasında olacak. İhale edilecek taşınmazlar için verilen teklifler kapalı zarf içerisinde İhale Komisyonuna iletilmek üzere Pursaklar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne teslim edilecek.

İhale yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte Belediye Encümeni serbest olacak. Komisyonca uygun görülecek karara bağlanan ihale kararları İta onayına takiben geçerlilik kazanacak. İta amirinin ihaleyi fesh etmesi halinde iştirakçi İdareye karşı herhangi bir hak talebinde bulunamayacak. İhale Komisyonları tarafından alınan ihale kararları İta Amirlerince, karar tarihinden itibaren en geç 15 iş günü içinde onaylanır veya iptal edilecek. İta Amirlerince karar iptal edilirse, ihale hükümsüz sayılacak. İta amirlerince onaylanan ihale kararları, onaylandığı günden itibaren en geç 5 iş günü içinde, müşteriye veya vekiline imzası alınmak suretiyle bildirilecek veya iadeli taahhütlü mektupla tebligat adresine postalanacak.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Pursaklar Belediyesi Altınova Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title