Haberler

Psikolojik Sorunları Olan Şahıs Av Tüfeğiyle İntihar Etti

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde ailesiyle birlikte yaşayan ve uzun yıllardır psikolojik sorunları olan şahıs, odasında kafasına sıktığı av tüfeğiyle intihar etti.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde ailesiyle birlikte yaşayan ve uzun yıllardır psikolojik sorunları olan şahıs, odasında kafasına sıktığı av tüfeğiyle intihar etti.

Alınan bilgiye göre, İzmit ilçesine bağlı Murat köyünde çiftçilik yapan Ömer Yaşa ile ev hanımı Sadiye Yaşa çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü olan Cengizhan Yaşa (34), askerliğini tamamladıktan sonra köyüne döndü. İddiaya göre, askerde psikolojik sorunlar yaşamaya başlayan Cengizhan Yaşa, askerden geldikten sonra tedavi görmeye başladı. Psikolojik sorunları iyice büyüyen Yaşa'yı ailesi, İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırdı. Burada tedavi gören Yaşa, bir süre sonra taburcu edildi ancak psikolojik sorunları bir türlü gelişme göstermedi.

Gece saatlerinde odasına giderek av tüfeğini çenesinin altına yaslayarak tetiği çeken Cengizhan Yaşa, intihar etti. Silah sesini duyan anne odasına giderek oğlunu kanlar içinde görünce durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Cengizhan Yaşa'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri evde incelemelerde bulundu. Tamamlanan inceleme işlemlerinin ardından Cengizhan Yaşa'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Cenaze tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek Murat köyünde toprağa verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title