Haberler

PSG'den Arda Turan İçin Atletico'ya 28 Milyon Euroluk Teklif

Güncelleme:

Paris Saint Germain, Atletico Madrid'de forma giyen Arda için İspanyol kulübüne 28 milyon euroluk bir teklifte bulundu. İspanyollara göre; Arda yuvadan uçabilir.

Fransa'nın güçlü takımlarından Paris Saint Germain'in Atletico Madrid'deki milli futbolcumuz Arda Turan için teklifte bulunduğu ortaya çıktı.

28 MİLYON EURO

Atletico Madrid'de beklentilerin aşağısında bir sezon geçiren ve Arjantinli hocası Siemone'nin gelecek sezon daha fazla katkı yapmasını beklediği milli futbolcumuz Arda Turan için Fransızların güçlü ekibi PSG transfer teklifinde bulundu. PSG'nin bonservisi için Atletico Madrid'e önerdiği rakam 28 milyon Euro.

HER AN GERÇEKLEŞEBİLİR

İspanyol temsilcisinin ise nasıl bir cevap verdiği henüz bilinmiyor ancak Arda Turan transferinin her an gerçekleşebileceği belirtiliyor.

ARDA, YUVADAN UÇUYOR

Milli yıldızın menajeri Ahmet Bulut, Paris'te Fransız kulübün yetkilileri ile masaya oturdu. Avrupa basını, PSG olmasa bile Arda Turan'ın bu sezon takımdan ayrılacağını öne sürüldü.

SERBEST KALMA BEDELİ 41 MİLYON EURO

Arda'nın İspanyol kulübüyle olan sözleşmesi 2017 yılına kadar devam ediyor ve milli futbolcumuz senelik 3,8 milyon euro kazanıyor. Atletico Madrid ile yapılan sözleşmede ve İspanya Futbol Federasyonu kayıtlarında serbest kalma maddesinde 41 milyon Euro yazıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Saint Germain Atletico Madrid Arda Turan Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

5 para etmezmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

5 para etmeyen arda 5 ay içinde her gün bir takıma transfer oluyor bitirin artık şu transferi

8
7
yanıtYanıtla
cemil:

üstte başlık altta iddia edildi. okumuyorum artık la haberlerinizi. . . yalancı çobanlar

13
0
yanıtYanıtla
Yahya Mobil-IOS:

Yalan Arda o para etmez herkes bıkıyor

4
7
yanıtYanıtla
C.R7:

Arda hak ettiğini alıyor:)

4
3
yanıtYanıtla
.....:

atletico hayatta satmaz ardayı

2
4
yanıtYanıtla
urfali:

o parayi hangi futboluna veryiorlar inanmam

2
3
yanıtYanıtla
elazigmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu adama en fazla 15 milyon euro verilir. Turkiyede cok fazla arda var. Ama futbolda bir yerlere gelmek icin birilerinin yegeni olmak lazim. Malesef

2
2
yanıtYanıtla
hasan:

arda ayakkabı fırlatma olayından sonra simoneden çiziği yedi zaten

3
0
yanıtYanıtla
Osmanlı Mobil-IOS:

Gel arda gel psg ye !!!!

2
1
yanıtYanıtla
yozgat....:

bu arda hergün bir yere transfer oluyor gazeteye göre bunu transfer etti paranin yüzde 0, 001 birni bana versinler ne olur yani nasil olsa günlük satilyor ekmek peynir gibi, Kimse almaz bu paraya bunu

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title