Haberler

    PSG, Öldü Öldü Dirildi

    Güncelleme:

    Fransa Ligi'nde geçen hafta 2-0 yendiği lider Marsilya ile puan farkını bire indiren Paris Saint Germain, Metz deplasmanında 3-2 kazandı.

    Fransa Ligue 1'de haftanın açılış mücadelesinde son şampiyon Paris Saint-Germain, Ezequiel Lavezzi'nin son dakikalarda gelen golüyle Metz'i 3-2'lik skorla devirerek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

    Dakikalar henüz dokuzu gösterirken, Javier Pastore başkent ekibi adına gol perdesinin açılışını yaptı. Sonrasında Gaetan Bussman'ın kendi filelerine yolladığı gol ise farkı ikiye çıkardı.

    Ancak ikinci yarıda sahada bambaşka bir Metz vardı. Modibo Maiga'nın iki penaltı golüyle beraberliği yakalayan ev sahibi, son şampiyona büyük bir şok yarattı. Sadece dört dakika içerisinde gelen üst üste iki gol, PSG'nin tüm dengelerini de alt-üst etti. Bir puan için ümitlenen Metz'in hayallerini ise Arjantinli yıldız Ezequiel Lavezzi yıktı.

    Zlatan Ibrahimovic'in yarattığı pozisyonda topu filelerle buluşturan Arjantinli, mücadelenin bitimine kısa bir süre kala tekrar takımını öne geçirmeyi başardı. Bu galibiyetle beraber Laurent Blanc'in talebeleri maç fazlasıyla Marsilya'yı geçerek liderliğe yükseldi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Paris Saint Germain Ezequiel Lavezzi Marsilya Fransa Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title