Haberler

Proxımıty İstanbul'dan Sosyal Medyada Yeni Bir Başarı Daha

Güncelleme:

Erikli, dünyanın en büyük sosyal medya istatistikleri portallarından Socialbakers.com'un Nisan ayı raporuna göre etkileşimi en yüksek Facebook marka sayfası oldu.

Türkiye'nin en lezzetli suyu Erikli, sosyal medya ajansı Proximity İstanbul ile başlattığı iş ortaklığıyla birlikte sevenleriyle sosyal medyada buluştu ve kısa zamanda büyük etki sağlamayı başardı.

www.facebook.com/ErikliLezzeti adresinden takipçilerine özel avantajları ve en son kampanyalarını paylaşan Erikli, dünyanın en büyük sosyal medya istatistikleri portallarından Socialbakers.com'un Türkiye Nisan ayı raporuna göre kayda değer büyüme gerçekleştiren ve etkileşimi en yüksek gerçekleşen Facebook marka sayfası oldu.

Erikli'nin sosyal medya faaliyetlerini yürüten Proximity İstanbul, sosyal medya desteği verdiği Biscolata markası ile de geçtiğimiz günlerde aynı başarıyı yakalamıştı. Socialbakers.com'un Şubat ayı raporlarına göre Facebook'taki Biscolata Türkiye'nin etkileşimi en yüksek Facebook marka sayfası olmuştu.

Proximity İstanbul

Omnicom Group çatısı altında yer alan, BBDO ile bağlantılı çalışan ve 50 ülkede 67 ofisi, 2.500'den fazla çalışanı olan Proximity, dünyanın en çok ödüllendirilen dijital, direct ve CRM global network ünvanını taşıyor.

Proximity İstanbul olarak;

- veri ve iç görüye dayanan güçlü yaratıcı fikirlerle, markaları insanlar için;

- doğrudan pazarlama ve CRM alanındaki birikimimizle de insanları markalar için daha değerli hale getiriyoruz.

Kısacası, tüketici ile marka arasındaki ilişkiyi yöneterek, müşterilerimiz için değer yaratıyoruz. Sosyal medya iletişimi odağımızın yanı sıra, ağırlıklı olarak sosyal CRM, tüketici etkileşim stratejisi ve planlaması, dijital pazarlama ve etkinlik pazarlaması konularında 3M, Ataonline, Biscolata, DHL Express, Erikli, HP, İstinyePark, Karaca, Nutymax ve Schneider gibi markalara hizmet veriyoruz.

Erikli

Su sektörünün lider markası Erikli, 46 yıllık deneyimi ile tüketicilerine, Türkiye'nin en lezzetli suyunu sunuyor. Uludağ'ın 2.300 metre zirvesinden alınarak, tam otomatik makinelerde el değmeden şişelenen Erikli, eşsiz lezzetinin yanı sıra, dolumun her aşamasında özenle yapılan analizlerle hijyenik açıdan en güvenli şekilde, sektörünün en geniş dağıtım ağının gücüyle tüketicilerine ulaşıyor. Türkiye'nin yedi farklı noktasında dağıtım merkezi olan Erikli, ürünlerinin tüketicilerine ulaştırılması için kesintisiz, kaliteli ve hızlı bir hizmet sunuyor.

Ürün ve hizmet kalitesini sürekli iyileştirmeyi hedefleyen Erikli, su sektöründe sahip olduğu engin deneyimini, koşulsuz müşteri memnuniyeti felsefesiyle pekiştirerek tüketicileriyle paylaşıyor. Üretiminden tüketimine kadar tüm aşamalarda müşteri memnuniyetini garantilemek ve ürün/hizmet kalitesinden ödün vermemek adına Erikli'yle ilgili her türlü görüş ve değerlendirmeyi kayıt altına alan çağrı merkezi haftanın yedi günü hizmet veriyor.

Tüketicilerine en saf ve en doğal sağlık garantisi sunan Erikli ürünlerini deneyen herkes, yıllardır bu lezzetin keyfini sürüyor. Erikli'nin yumuşak-rahat içimini bilen ve lezzete önem verenler, Türkiye'nin en beğenilen suyunu evlerinden ve sofralarından eksik etmiyor. Her gün 3 milyon kişi tarafından tüketilen Erikli, 5 yıldır müşteri memnuniyeti şampiyonluğunu elden bırakmıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Erikli Su Facebook İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title