Haberler

Profil Demir Hırsızları Jandarmanın Gözünden Kaçamadı

Eskişehir’in Seyitgazi içesinde inşaat halindeki bir tavuk çiftliğinden 12 bin lira değerinde profil demir çalarak hurdacıya satan 2 hırsız, aynı amaçla keşif için yeniden geri dönünce İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı.

Eskişehir'in Seyitgazi içesinde inşaat halindeki bir tavuk çiftliğinden 12 bin lira değerinde profil demir çalarak hurdacıya satan 2 hırsız, aynı amaçla keşif için yeniden geri dönünce İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı.

Hırsızlık olayı 30 Aralık 2016 tarihinde ilçenin Kesenler mahallesinde yakınlarındaki inşaat halinde bulunan bir tavuk çiftliğinde meydana geldi. Araçları ile çiftlik inşaatına gelen hırsızlar, ellerindeki aletlerde 12 bin lira değerindeki profil demirleri parçalayıp araçlarına koyarak çaldılar. Jandarmaya yapılan şikayet üzerine ekipler görüntü kayıtlarını inceleyip şüphelilerin kullandığı aracı belirledi. Profil demirleri Eskişehir'de bir hurdacıya satan hırsızlar, yeniden bölgeye keşif için gelirken, jandarmanın dikkati sayesinde Seyitgazi ilçesi girişindeki Orman Deposu bölgesinde dün akşam saatlerinde araçları durduruldu. Yapılan incelemede, önceki günkü hırsızlık olayı gerçekleştirdikleri belirlenen Ş.G. ve M.T. isimli şüpheliler yakalandı.

Şüpheliler gözaltına alınırken, jandarmanın olayla ilgili inceleme ve soruşturması sürüyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyitgazi Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title