Haberler

Profesör Özkan Yurtdışına Gitmenin Bir Mantığı Yok

Yaptığı yüz nakilleriyle ünlenen Prof. Dr. Ömer Özkan, yurtiçi ve yurtdışından transfer teklifleri aldığını, yurtdışına gitmenin kendisi için mantıklı olmadığını söyledi.

Yaptığı yüz nakilleriyle ünlenen Prof. Dr. Ömer Özkan, yurtiçi ve yurtdışından transfer teklifleri aldığını, yurtdışına gitmenin kendisi için mantıklı olmadığını söyledi.Yaptığı yüz ve organ nakilleriyle Türkiye'de ve dünyada adını duyuran Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, Konyaaltı İlçesi'nde bulunan Dr. İlhami Tankut Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Kariyer Günleri'ne konuşmacı olarak katıldı. Öğrencilere meslek ve üniversite seçiminde dikkat etmesi gereken konular hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Ömer Özkan, Akdeniz Üniversitesi'ni tercih etmeleri noktasında öneride de bulundu. Yüz nakli yaptığı hastanın ortaya çıkması ve ameliyatın yapılması için 7 yıl uğraştığını belirten Prof. Dr. Özkan, yabancı ülkelerden teklif alıp almadığı yönündeki bir soruya şöyle yanıt verdi, Bu yeni değil. Ülkeden de var, dışarıdan da var. O biraz medyatik oluyor, 'gidecek', 'kalacak' diye. Çok şık görünmüyor. Bakalım kanunlar bir belirlensin, çok da yurtdışına gitmenin bir mantığı yok benim için. Yeni bir uzman olsaydım düşünürdüm. Etkinlik sonunda öğrenciler, yoğun ilgi gösterdikleri Prof. Dr. Ömer Özkan'a çiçek verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Konyaaltı Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title