Haberler

Profesör, "Namaz Kılmayan Hayvandır" Sözünden Dolayı Özür Diledi

Güncelleme:

TRT'de, 'Ramazan Sevinci' adlı programda "Namaz kılmayan hayvandır" diyen Prof. Dr. Mustafa Aşkar özür diledi ve sözlerinin çarpıtıldığını iddia etti.

TRT'de, Ramazan ayı dolayısıyla ekrana gelen 'Ramazan Sevinci' adlı programa katılan ve çok tartışılacak bir açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Mustafa Aşkar özür diledi ve sözlerinin çarpıtıldığını iddia etti.

AÇIKLAMA YAPTI

TRT'de katıldığı "Ramazan Sevinci" adlı programda "Namazı hayvanlar kılmaz, namaz kılmayan hayvandır" sözlerini sarfeden ve büyük tepki toplayan Prof. Dr. Mustafa Aşkar'dan yeni bir açıklama geldi.

"GAYR-İ İHTİYARİ MAKSADIMI AŞAN İFADELERİMDEN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM"

Mustafa Aşkar, "TRT'de katıldığım Ramazan Sevinci Programında gayr-i ihtiyari maksadımı aşan ifadelerimden dolayı özür dilerim.

"SÖZLERİM ÇARPITILDI"

Sözlerim yanlış anlaşıldı. Bunun dışında sözlerimden farklı ifadeler çıkaran, yorumlarda bulunanların ifadeleri ise kendilerini bağlar." dedi.

PROGRAMIN SUNUCUSU DA ÖZÜR DİLEDİ

Ramazan Sevinci adlı programın sunucusu Serdar Tuncer de TRT Haber'de özür diledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Aşkar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (224)

TRIPLE:

EĞER BU ÖZÜR İÇTEN DÜRÜST SAMİMİ İSE, DOĞRU YOLDASIN ARTIK, AMA BENİM TAHMİNİM SAHTE ÖZÜR, AYNEN BÜTÜN HAYATINIZ GİBİ !! YAZIKLAR OLSUN SENİN GİBİLERİNİ HAKLI BULAN PRİM VERENLERE! ÜLKEYİ BATIRDINIZ BATAKLIĞA ÇEVİRDİNİZ , DAHA NELER YAPACAKSINIZ?? SAHTEKARLAR SÜRÜSÜ !!!!

58
1
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Hadi sen hata yaptin, halkin parasi ile yayin yapan TRT halktan neden özür dilemiyor? Demek ki TRT yobazlari ile danisikli dövüs yapmissiniz. Akp iktidari almadan önce TRT saygin bir kurumdu. Simdi dinci yobazlarin borazani oldu, kalite sifir. Almanyadada kanallari iptal ediliyor.

54
2
yanıtYanıtla
Mehmet:

Bir insanın fikri ne ise zikri de odur.

50
1
yanıtYanıtla
Erdem:

Senin gibi profesörler varken 2000 yıl geriye gideriz. Maalesef ülke bu yobazlarla dolu. . . . . . . . .

44
7
yanıtYanıtla
efsane:

''''Alman atasözü''''Tilki vaaz vermeye başlayınca , gözünüz tavuklarda olsun. .

45
0
yanıtYanıtla
hak:

Sen yanlis falan anlasilmadin. Milletin nabzini ölcüyorsunuz, toplumu iyice geriyorsunuz ve bunu bilincli yapiyorsunuz. Ne demis Sarayli, ic savas cikarsa ciksin, ezer geceriz. Hadi bakalim din tüccarlari, milleti birbirine düsman etmeye devam!

42
2
yanıtYanıtla
ne bilek beyim büyükler bilir:

sözlerim çarpıtıldı diyor. Ulan ben mi çarpıttım ? Yoksa sen başka tarafınla konuşuyon da biz mi anlamadık ?

39
5
yanıtYanıtla
ali:

Allah Atatürk''ten razı olsun. Devlet laik olmasa millet birbirini boğazlardı. Yahu kılan kendine kılar kılmayan kendine kılmaz. Herkesin inancına saygı göstermeyi bir öğrenin artık!

38
5
yanıtYanıtla
mehdi:

bunlar nasıl profosör olmuş? akp ülkeyi getirdiği hale bak, dinciler vatansever olmuş, bu dinci görünenler SEVR anlaşmasına imza atanlardı. . sarhoş alkolik dediğiniz kemalistler ve halk bu memleketi kurtardı. . insanı dinden soğtuuyorlar

23
19
yanıtYanıtla
ben derim ki !!!:

Sayın Hocam;Aklı başında olan inananlar, sizin ne demek istediğinizi anladı ve size hak veriyor, dine saldırmak için hiçbir fırsatı kaçırmayan art niyetlileri memnun etmek için lütfen kimseden özür dilemeyin.

17
25
yanıtYanıtla
Tüm 224 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title