Haberler

Prof.dr. Necmettin Erbakan Beylikdüzü'nde Anıldı

Merhum Prof.Dr.yıldönümünde Beylikdüzü'de düzenlenen bir programla anıldı.

Merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan, vefatının ikinci

yıldönümünde Beylikdüzü'de düzenlenen bir programla anıldı. Eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan, Anadolu Gençlik Derneği Beylikdüzü Şubesi tarafından düzenlenen "Erbakan'ı Anlamak" isimli panel ile Beylikdüzü'nde anıldı. Erbakan'ın mesai arkadaşı Süleyman Arif Emre, Asder Genel Başkanı Adnan Tanrıverdi, Ordu Eski Milletvekili M.Hasan Öz'ün konuşmacı olarak katıldığı panelde, Erbakan'ın siyasi mücadelesinin yanında bilim adamı tarafı masaya yatırıldı.

Prof.Dr. Necmettin Erbakan'ın tek başına çıktığı yolda milyonları peşinden sürüklediğine vurgu yapılan panelde, Türk siyasetinin Erbakan tarafından nasıl şekillendirildiği ifade edildi. Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda, Belediye Başkanı Yusuf Uzun da bir konuşma yaptı. Başkan Uzun, Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın ülkesi ve milleti için mücadele ettiğini belirterek şöyle konuştu: "Ülkenin zor dönemlerinde önemli görev üstlenmiş büyük bir devlet adamıdır. Gerçekleştirdiği hizmetler dolayısıyla kendisine minnettarız. Vefatının sene-i devriyesinde kendisine Allah'tan rahmet diliyorum."

SATRANÇ TURNUVASINDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

Beylikdüzü'nde gerçekleştirilen liselerarası satranç turnuvasında başarı gösteren öğrencilere ödülleri panelde verildi. Coşkulu geçen gecede ses sanatçısı Mikail, ezgileriyle geceye renk kattı.

Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa; Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Anadolu Gençlik Derneği Beylikdüzü Şube Başkanı Ömer Meşe, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Gençlik Derneği Necmettin Erbakan Yusuf Uzun Beylikdüzü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title