Haberler

Printcity Üyeleri BASEV İşbirliğinde 13 Eylül'de İstanbul'da Bir Araya Geldi

En İyi Ofset Ve Dijital Baskı Teknikleri İle Donanımlarını Tanıtan Printcity Semineri, Bu Yıl UPM'nin Desteği İle İstanbul'da 13 Eylül Tarihinde Yapıldı.

"Baskı: Görünür, Yalın, Yeşil!" teması ile bu yıl ilk kez İstanbul'da düzenlenen Printcity semineri, ofset ve dijital baskı teknikleri alanında nasıl daha etkin bir işletme yaratılabileceği hakkında bilgi edinmek isteyen Türk matbaacıları, yayıncıları, konvertörler ve marka sahiplerinin katılımı ile 13 Eylül günü Feriye Lokantası'nda düzenlendi.

Seminerde; baskı, kağıt, mürekkep ve donanım gibi süreç zincirinde yer alan tüm partner firmalar, bilgilerini ve deneyimlerini paylaşarak katılımcıların sorularına yanıt verdi. Yoğun katılımın olduğu seminerden sonra akşam saatlerinde tüm konukların katılımı ile BASEV'in geleneksel tekne gezisi yapıldı. Katılımcıların keyifli saatler geçirmesini sağlayan etkinlikte, sektörün ileri gelenleri de bir araya gelerek sohbet etme fırsatını yakaladı.

Matbaa sektöründe dünyanın önde gelen etkinlikleri arasında sayılan Printcity seminerlerinin bu yıl ilk kez İstanbul'da düzenlenen ayağında; Ilka Grabener (PrinCity Fuar ve Etkinlikler Direktörü) ve Erik Ohls'un (UPM Kâğıt İşkolu Teknik Satış Direktörü) yanı sıra, katılımcı firmaların yurtdışı ofislerinden üst düzey yöneticiler de birer konuşma yaptı. Tüm konuşmacıların verdikleri seminerlerde dikkat çeken noktalar, Türkiye'nin gelişerek büyüyen bir pazar haline geldiği ve Avrupa'daki doygunluğa karşın Türkiye'deki kâğıt kullanımının artış gösterdiği oldu.

PrintCity, baskı ve ambalaj değerlerini tanıtarak, tüm yayın değer zincirinde "yetkinlik bağı" şeklinde tanımlanan ve stratejik hedefler taşıyan organizasyonel bir yapı. Küresel bilgi paylaşımını gerçekleştirerek iş ağı yaratan Printcity, tüketicilere değer katmayı amaçlıyor. Sektörel sinerjiyi artırarak, işletmelerin verimlilik ve düşük maliyet açısından gelişmelerine yardımcı oluyor. Ayrıca, ticaret fuarları, proje çalışmaları, yayınlar ile elektronik platformlar sayesinde ilgili mecralar arasında bilgi taşınmasını sağlıyor.

PrintCity projeleri, etkinlikleri ve seminerleri hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen www.printcity.de adresini ziyaret ediniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title