Haberler

Prenslerin Anne İsyanı

Prenses Diana'nın Oğulları, Annelerinin Ölümüyle İlgili Belgesel Hazırlayan Channel 4 Tv'sine, "Kaza Sonrası Fotoğraflar Kullanılmasın"çağrısı Yaptı.

Prenses Diana’nın oğulları, annelerinin ölümüyle ilgili belgesel hazırlayan Channel 4 TV’sine, "Kaza sonrası fotoğraflar kullanılmasın"çağrısı yaptı.

Prens William ve Harry adına kanala mektup yazan kraliyet yetkilileri, 1997’deki kazanın "korkunç" görüntülerini yayınlamanın "Diana’nın anısına saygısızlık" olacağını belirttiler. Ancak Channel 4 yönetimi bir açıklama yaparak, bu gece yayına girecek "Diana: Tüneldeki Tanıklar" adlı belgeselinde, ilk yardım sahnesinin de yer aldığı resimlerin yayınlanmasında kamu yararı bulunduğunu söylediler. Ayrıca, olayların nasıl seyrettiğine ilişkin bilgi aktarımının söz konusu olduğunu ileri süren kanal yetkilileri yayın akışında bir değişiklik olmayacağını açıkladı.

Harry’nin babası kim

Prenses Diana hakkında yazılan yeni bir kitapta, Amerikalı yazar Christopher Andersen, Harry’nin gerçek babasının, Diana’nın sevgilisi James Hewitt olduğunu iddia ediyor. Bu iddia hem Diana, hem Hewitt tarafından reddedilmiş, Harry’nin DNA testi yaptırmak istediği ileri sürülmüştü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title