Haberler

Prensine Dönebilir!

Üç Yıldır Birlikte Olan Chelsy Davy ve Prens Harry'yi Rugby Tutkusu Ayırmış... Ayrılığın Gerekçesi; Prens Harry'nin Dünya Rugby Şampiyonası'na Gitmeyi Chelsy'nin Doğum Gününe Tercih Etmesi.

ÜÇ YILDIR BİRLİKTE OLAN CHELSY DAVY VE PRENS HARRY'Yİ RUGBY TUTKUSU AYIRMIŞ... AYRILIĞIN GEREKÇESİ; PRENS HARRY'NİN DÜNYA RUGBY ŞAMPİYONASI'NA GİTMEYİ CHELSY'NİN DOĞUM GÜNÜNE TERCİH ETMESİ.

Prenses Diana ve Prens Charles'ın ikinci oğulları Harry, şu sıralar oldukça zor günler geçiriyor. Çünkü üç yıldır birlikte olduğu sevgilisi Chelsy Davy, onu terk etti. Harry'nin rugby tutkusu ve çılgın playboy hayatı, ayrılığa gerekçe olarak gösteriliyor. Zaman zaman basında da yansıyan Harry'nin çılgın gece hayatına Chelsy ancak üç yıl dayanabildi.

İngiltere'de çıkan haberlere bakılırsa Prens Harry'nin ekim ayında Paris'te düzenlenen Dünya Rugby Şampiyonası'nı Chelsy'nin doğum gününe tercih etmesi bardağı taşıran son damla olmuş. Ve Chelsy de doğum gününde yanında olmak yerine Paris'e giden sevgilisinden ayrılmış.

Ancak Kraliyet Ailesi'ne yakın kaynaklardan gelen haberler, Chelsy Davy ve Prens Harry'nin kısa zamanda yeniden bir araya gelebileceğini iddia ediyor. İkili, daha önce de birkaç kez küsüp barışmıştı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title