Haberler

    Premier Lig Tahminleri Burada

    Bu hafta İngiltere Liginde 23. hafta maçları oynanacak.

    Bu hafta İngiltere Liginde 23. hafta maçları oynanacak.

    22. hafta gayet gollü bir hafta olmakla birlikte liderliği paylaşan Arsenal ile Leicester için kayıp, takipçileri M.City ile Tottenham için ise altın bir hafta oldu. Bu haftanın fikstürüne bakacak olursak:

    1-Arsenal-Chelsea

    Lider Arsenal bu hafta kötü günler geçiren Chelsea'yı konuk edecek. Liderde Mesut ile Alexis sakat ve oynayacak olmaları belirsiz. Mavilerde ise Hazard ile Costa belirsiz. 2 haftadır kazanamayan Wenger'in öğrencileri, formsuz ve zor günler geçiren Hiddink'in takımına karşı kaybetmeyecektir. Tek farklı bir galigiyetle Arsenal alır ve liderliğini sürdürür.(Maç Sonu: 1)

    2-Leciester-Stoke

    Ranirei oldum olası üstlere oynatmıştır takımlarını. Lakin Morattinin İnter'ini bir daha bulamaz. Bu yıl Leciester ilk 6 haftayı kayıpsız geçtikten sonra gösterdi ki bu yıl çok can yakacak. Bu yolda 22 haftayı çok iyi geçirdiler. Sakat ve cezalı oyuncusu olmayan Leciester için son 5 haftada ki puan kayıplarını (ki bu süreçte City, Tottenham ve Liverpool'la oynadı) telafi etme maçı.(Maç Sonu: 1)

    3-Crysteal Palace-Tottenham

    5 haftadır kazanamayan ( 2'si ağır mağlubiyet) dahası gol bile atamayan ev sahibinin 19/12/2015 ten beri galibiyeti yok. Tottenham'da ise deplasmanda bu güne dek tek yenilgisi var( oda ezeli rakip Manu'ya ilk hafta kaybı). ve yine ensesinde kırmızı şeytanların nefesi olan Tottenham için puansız geçecek ilk hafta da bir alt basamağa inme durumu var. Ligin en az golünü yiyen Tottenham ligin en az golünü atan 4. takımından gol yemez ve bu maçı kazanır. Garanticiler için ise 3 gol altı oynanabilir. (Maç Sonu: 2 ve 2,5 altı)

    4-M.United-Southampton

    Memphies formsuzken 22 haftada 6 gol atabilen Rooney'e çok iş düşen bir maç. Zira bu takım yıllardır bu kadar kötü futbol oynamadı. Gol yollarında çok etkisiz bir takım halinde ki Manu'nun rakibi 2 haftadır kazanan Kooman'ın oyuncuları. İnişli çıkışlı bir tablo çizen Southampton Manu karşısında deplasmanda kazanamaz. Manu tek farkla alır ve Chelsea'nın yokluğunda ki bu ligde ilk dörde girmek için her şeyi yapmalıdır. (Maç Sonu: 1)

    5-Westham-M. City

    Biliç ile yeni bir başlangıç yapan Westham sahasında 22/08/2015 tarihinden itibaren kaybetmiyor. Lakin sakatlıklar takımda işleyen parçaları etkiliyor. Açık futbolu seven Biliç City'e bu yıl evinde ilk lig mağlubiyetini tattırmıştı. Fakat şimdi taşların oturduğu ve liderle arasında ki puan farkını 1'e indiren City bu maça asılacak ve ilk yarının rövanşını almaya çalışacaktır. Ama karşılıklı gol olma olasılığı daha yüksek. (Maç Sonu: KG ve 2,5 üstü)

    6-Norwich City-Liverpool

    Ne yaptığı belirsiz iki takımın karşılaşmasında 3 haftadır kazanamayan Liverpool(sakatlıklarına rağmen) deplasmanda Norwich ekibine kaybetmez. (Maç sonu: 02 ve 2,5 altı)

    7-Everton-Swansea

    Son 4 haftadır kazanamayan (City, Manu ve Chelsea'ye kaybetmediler) Everton için yükselme maçı. Ligin en çok gol atan 2. takımı olan Everton Lukaku ve Deulofe ile gol bulmakta sıkıntı çeken Swensae'yı eli boş göndereceklerdir.(Maç sonu: 1)

    8-Watford-New Castle

    Mew Castle için çanlar çalıyor ve çok kötü durumdalar. 10'dan fazla oyuncu sakat. Ev sahibi ekipte ise skora katkı yapabilen 6 oyuncu var. Düşmek istemeyen New Castle deplasmanda gol atamaz ve 5 haftadır kazanamayan Watford tek farkla kazanır.(Maç sonu: 1 ve 2,5 altı)

    9-West Bromwich-Aston Villa

    Lige havlu atan Aston Villa karşısında, 2 haftadır kazanamayan Bromwich kazanır.(Maç Sonu: 1)

    10-Sunderland-Bournemoth

    Sunderland formusz ve Bournemoth'ta sakat çok. Düşme potasındaki Sunderland ile potanın hemen üzerindeki Bournemoth puanları paylaşır. (Maç Sonu: 0 ve 2,5 altı)

    Garanti Kupon:

    112-Leciester-Stoke (Maç Sonu: 1/1.75)

    137-Everton-Swansea (Maç Sonu: 1/1.50)

    122-Westham-M. City (Maç Sonu: 2,5 üstü/1.50)

    113-M.United-Southampton (Maç Sonu: 1/1.60)

    Toplam Oran: 6.30

    Genel Kupon:

    120-Osmanlıspor - Galatasaray(Maç Sonu: 2/1.85)

    134-Sivasspor-Eskişehirspor(Maç Sonu: 1/1.70)

    135-Fiorantina-Torina (Maç Sonu: 1/1.60)

    136-Monaco-Toulouse (Maç Sonu: 1/1.70)

    152-Trabzonspor-Beşiktaş (Maç Sonu: KG/1.55)

    Toplam Oran:  13.25

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Tottenham Liverpool Chelsea Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title