Haberler

    Prandelli İpten Döndü

    Galatasaray'ın Dortmund deplasmanından farklı mağlubiyetle dönmesinin ardından gönderilmesi gündeme gelen Prandelli, Cim Bom'daki ömrünü Karabük zaferiyle biraz daha uzattı.

    Sarı-Kırmızılılar’ın ligde ve Avrupa’da üst üste aldığı farklı mağlubiyetlerin ardından takımdan gönderilmesi gündeme gelen Cesare Prandelli, dün akşamki Karabükspor galibiyetinin ardından takımın başındaki ömrünü uzattı.

    Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund karşısından 4-1’lik sonuçla ayrılan Cim-Bom’da biletinin kesilmesi planlanan 57 yaşındaki teknik adam, zorlu Karabük deplasmanından Aslan’ın kayıpsız çıkmasından sonra koltuğunu korumayı başardı. İtalyan çalıştırıcının, daha önceden Galatasaray’ın; Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund’a ve Süper Lig’de Başakşehir’e 4-0’lık skorlarla kaybetmesinin ardından yine kovulması gündeme gelmişti. Prandelli, ligdeki 2-1’lik Kasımpaşa galibiyetiyle takımın başında kalmıştı.

    ‘Spekülasyonlara cevap vermem’
    Karabükspor mücadelesinin ardından açıklamalarda bulunan Prandelli, Sarı-Kırmızılı yönetimin kendisinin yerine yeni bir teknik direktör aradığı şeklindeki iddialara cevap verdi. Saffet Susiç’in kendisinin yerine takıma getirileceği şeklindeki haberlere kulak tıkadığını belirten Prandelli, “Spekülasyonlara cevap veremem. Spekülasyonlar puan getirmez. İyi oyun puan getirir. Biz şu an lideriz” diye konuştu. Öte yandan oyuncularını, Karabükspor karşısında aldığı galibiyet nedeniyle kutlayan Prandelli, “Çok zor bir deplasmandı ve çok iyi bir maç çıkarttık. Özellikle Umut’u çok beğendim. Onun çalışkanlığını çok seviyorum” dedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Cesare Prandelli Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
    500

    Yorumlar (1)

    GALATASARAYLI:

    Bu galibiyet sadece günü kurtardi. Gelecek haftalarda yine sac bas yolacagiz. UYKUSUZ geceler cekiliyorda rezil futbollu geceler cekilmiyor.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title