Haberler

Poyraz Karayel yeni bölüm tanıtım, 19.Bölüm

Güncelleme:

Poyraz Karayel 19.yeni bölüm en yeni görüntüler. 13 Mayıs Çarşamba akşamı Poyraz Karayel dizisi 19.bölümüyle dizi severlerin karşısına çıkacak. Bölümün ilk defa izleyeceğiniz tanıtım videosu ve Çarşamba akşamının özeti haberler.com adresinde.

Poyraz Karayel 19.yeni bölüm yeni fragman. Poyraz Karayel bu Çarşamba'da oldukça iddialı bir bölümle ekranlara geliyor. Yeni bölümde Bahri Umman geçmişte işlediği suçun bedelini yeni ödüyor. Sema, babasının ölümünden Bahri Bey'in sorumlu olduğunu öğrenir ve silahı göğsüne dayar. Sema Bahri Umman'ı vurabilecek mi ?

Poyraz Karayel yeni bölümde yaşanan bu gelişme Umman ailesini derinden yaralasa da düşmanlarını memnun eder. Zafer, Bahri Umman ha Sema arasındaki bu olayı öğrendiğinde yüzünde güller açar. Poyraz Karayel'in Ayşegül'den sakladığı bir şeyler vardır ve bu sırlar Poyraz'ı rahatsız eder. Poyraz içindekileri Ayşegül'e anlatmaya karar verir ve Ayşegül duyduklarına inanmakta zorlanır. Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 13 Mayıs Çarşamba akşamı izleyicilerinin karşısında olacak..

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

poyraz karayel Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title