Haberler

Potada Maçının Ardından

Fenerbahçe Antrenörü Winnicki: "Takımımız rahat bir galibiyet kazandı" Osmaniye Gençlik Antrenörü Uğuz: "Sporcularım sahada ellerinden geleni yaptı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde, Osmaniye Gençlik'i 84-67 yenen Fenerbahçe'nin antrenörü Jacek Winnicki, rahat bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Winnicki, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının verilen görevi başarıyla yerine getirdiğini söyledi.

Oyuncularının galibiyeti hak ettiğini ifade eden Winnicki, ligin ikinci haftasını da galibiyetle kapatan oyuncularını kutladı.

Takımının iyi bir mücadele ortaya koyduğunu aktaran Winnicki, "Takımımız rahat bir galibiyet kazandı. Maçta skor farkı üç sayıya adar düştüğü oldu. Bundan ev sahibi ekibin taraftarının desteğinin payı da var. Biz de buna karşılık hemen gerekli değişiklikleri yaprak aradaki farkı tekrar açtık ve maçı kazandık" dedi.

Osmaniye Gençlik cephesi

Osmaniye Gençlik Antrenörü Aydın Uğuz ise sahalarındaki ilk maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu belirtti.

Rakip takım oyuncularını galibiyetten dolayı kutlayan Uğuz, "Sporcularım sahada ellerinden geleni yaptı. Sakat oyuncularımız var. Bu durum bizim oyunumuzu da etkiledi. Yeni kurulan bir takımız. Zamanla daha iyi olacak ve taraftarlarımıza galibiyetler hediye edeceğiz" şeklinde konuştu. - Osmaniye

Kaynak: AA / Spor

Jacek Winnicki Fenerbahçe Osmaniye Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title