Haberler

    Almeida, Galatasaray'a Transfer Oluyor

    Güncelleme:

    Sarı-Kırmızılılar bonservisi elinde olan Portekizli forveti kadrosuna katmak için teknik direktör Prandelli'den onay bekliyor.

    Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa finalinde özellikle hücumda etkisiz kalan Galatasaray, forvet transferi için düğmeye bastı. Sarı-Kırmızılılar'da hedef Beşiktaş ile yollarını ayıran Hugo Almeida.

    ALMEIDA SICAK BAKIYOR

    Geçtiğimiz ay başkan Ünal Aysal ile görüşen Portekizli golcü, Galatasaray'da oynamaya sıcak bakıyor. Portekizli futbolcunun bonservisini elinde bulundurması maddi anlamda titiz davranan Galatasaray yönetimini de cezbediyor.

    BURAK DIŞINDAKİLER YETERSİZ

    Burak Yılmaz'ın alternatifi olarak kadroda yer alan Umut Bulut ve Berk İsmail Ünsal yeterli görülmüyor. Bu doğrultuda takviye için çalışmalarına hız veren Galatasaray yönetimi, Prandelli'nin onay vermesi durumunda Almeida ile yeniden masaya oturacak.

    ALMEIDA İÇİN 3 İSİM GÖNDERİLECEK

    Transfer için yabancı kontenjanında yer açmaya çalışan Galatasaray yönetimi öncelikle Eboue, Dany ve Ontivero ile yollarını ayıracak. Ardından Prandelli'nin de tercihini Almeida'dan yana kullanması halinde Portekizli golcü için harekete geçilecek.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Hugo Spor Haberler

    500

    Yorumlar (6)

    BİTLİSLİ SEDAT:

    BEŞİKTAŞTA OYNAYAMAYAN ADAM GS. DE NASIL OYNAYACAK ACABA ADAMIN EMEKLİ PRİM GÜN SAYISIMI EKSİK.

    8
    2
    yanıtYanıtla
    mahmuttoktay.akyuz25@gmail.com:

    Beşiktaşta Oynayamaz Çünki Eski Beşiktaş Yok

    yanıt0
    yanıt0
    Tc:

    Arkadaş bu nasıl yönetim eder balanta şuan 5. 5 milyon Euro''ya indirilmiş alın balantayı Tarık çamdalda ise 6. 5 milyon euroymuş almayın tarık çamdalı balantayı al iş bitsin forvete yabancı 5 3 kontenjan olduğu için eboue dany ontiveroyu gönder doumbiayı transfer et kanata gerek yok amrabat taraftarların gönlünü kalbini yine kazandı amrabat bruma yeterli yerli golcü ye gerek yok eğer para bulursan Mevlüt''ü al Burak''a iyi partner olur inşallah dediklerim alınır

    5
    2
    yanıtYanıtla
    060606:

    ADAM IYI ADAMDA SAKAT SAKAT . . .

    5
    2
    yanıtYanıtla
    Tc:

    Aslında almeida başarılı ama Drogba gibi sakatlığı olan oyunçu doumbia alınsın balanta transferine ne olduysa aysal efendi

    4
    2
    yanıtYanıtla
    HASAN:

    HAPSİ AMA HAPSİ YALAN NE TRANSFERİ PARA YOKKİ BU YILDA BOŞUNA

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title