Haberler

Portekiz Basını: Bosingwa, Sporting Lizbon'a Gidebilir

Güncelleme:

Portekiz basınından A Bola'nın haberine göre; Trabzonspor'la sözleşmesini sona erdiren Jose Bosingwa, ülkesinin takımlarından Sporting Lizbon'a gidebilir.

Trabzonspor'la yolları ayrılan Portekizli futbolcu Jose Bosingwa'nın adının Galatasaray'la anıldığı iddia edilirken, sürpriz bir gelişme yaşandı. Portekiz'den A Bola'nın iddiasına göre, 33 yaşındaki oyuncunun yeni adresi Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Sporting Lizbon olabilir.

EN BÜYÜK ENGEL BOSINGWA'NIN SAKATLIĞI

"Aslanlar, Bosingwa'yı düşünüyor" başlığıyla verilen haberde Sporting Lizbon'un ucuz bir maliyetle Bosingwa'yı renklerine bağlayabileceği vurgulandı. Transferin önündeki en büyük engel olarak Bosingwa'nın geçirdiği sakatlık gösterilirken, teknik direktör Jorge Jesus'un ise yeşil ışık yaktığı bildirildi.

TRABZONSPOR'DAN 1.6 MİLYON EURO KAZANIYORDU

Trabzonspor'da yıllık 1 milyon 600 bin Euro kazanan Bosingwa için Sporting Lizbon'un yarım sezonluk 500 bin Euro'luk teklif yapması bekleniyor.

Sarı-kırmızılıların ise peşinde birçok takım olan Bosingwa için henüz resmi bir girişimde bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Portekiz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title