Haberler

Portakal Çiçeği Karnavalı'nda 84 Etkinlik

Adana'da, bu yıl 11-13 Nisan tarihleri arasında 2'ncisi düzenlenen 'Nisanda Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda 84 farklı etkinlik gerçekleştirilecek.

Adana'da, bu yıl 11-13 Nisan tarihleri arasında 2'ncisi düzenlenen 'Nisanda Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda 84 farklı etkinlik gerçekleştirilecek.

Portakal çiçeği kokusunun en yoğun hissedildiği günlerde Atatürk Parkı, Gazipaşa Parkı, Şinasi Efendi Caddesi, Gençlik Meydanı (Duygu Kafe yanı), Galleria, Merkez Park, Gazipaşa Bulvarı ve Uğur Mumcu Meydanı'nda renkli kutlamalar yapılacak.

Sıra dışı kostümlerle binlerce kişinin boy göstereceği karnavalın konser etkinliğinde ise pop müzik şarkıcısı Gökçe, 12 Nisan akşamı Uğur Mumcu Meydanı'nda sahneye çıkacak.

'DÖKÜLÜN SOKAKLARA'

Sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa düzenlediği karnavalda, bu yıl düzenlenen şarkı yarışmasını kazanan Ezgi Özbay'ın 'Nisanda Adana'da Dökülün Sokaklara' adlı şarkısı üç gün boyunca kent sokaklarında çalınacak. Karnavalın ilk günü olan 11 Nisan'da Atatürk Parkı'nda saat 16.15'ten itibaren Güney Yıldızı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 'Dans Gösterisi', Trafik Melekleri Derneği 'Trafik Meleklerinin Sözü', Adana Huzurevi 'Folklor Gösterisi', ÇÜ Bisiklet Spor Kulübü 'BMX Bisiklet Gösterisi', Türk Chopper 'Motor Senfonisi' gösterilerini sunacak. Burada gün boyu resim, ahşap boyama ve seramik sergileri ziyarete açık kalacak.

MÜZİK VE DANS ZİYAFETİ

Gazipaşa Parkı'nda ise saat 16.30'dan itibaren Adana Çokfonik Oda Topluluğu 'Polifonik Konser', Özel Akdeniz Okulları 'Folklor Gösterisi', Dasev Gençlik Kolları 'Taş Devri Foto Çekim Platformu' etkinliklerini gerçekleştirecek. Şinasi Efendi Caddesi'nde ise saat 15.30'dan itibaren Özel Başkent Okulları 'Bando Gösterisi', Atatürk Kız Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi 'Cadılar Dans Gösterisi', ZİÇEV 'Ritim ve Davul Gösterisi', Çağ Koleji ve Çağ Üniversitesi 'Darkin Heaven, Mavrat ve Qadron Konserleri', İbrahim Abiler 'Pop ve Latin Konseri' sunacak. Gençlik Meydanı'nda ise saat 20.00'den itibaren ÇÜ Güzel Sanatlar Lisesi ve Oldies But Goldies'in konserleri var.

12 NİSAN'DA BÜYÜK COŞKU

Karnavalın ikinci gününde ise yine renkli gösteriler Adanalılar için yapılacak. Atatürk Parkı'nda saat 11.00'dan itibaren Atatürk Kız Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi 'Cadılar Dans Gösterisi', Adana Balkan Boşnak Dostluk Derneği 'Konser ve Folklor Gösterisi' sunacak. Artı Özel Eğitim Gönüllüleri Derneği gün boyu 'Balon Aktivitesi' gerçekleştirecek. Gazipaşa Parkı'nda ise saat 11.00'dan itibaren Adana Zaman Mekan Kültür Sanat Grubu 'Karnavalın Şiiri Ağaçta', Yeni Duyum Özel Eğitim Merkezi 'Kafkas Dans Gösterisi', Yaşamla Dans Grubu 'Dans Atölyesi' etkinliklerine imza atacak. Şinasi Efendi Caddesi'nde saat 10.30'dan itibaren Yoga Ataşe ve Çukurova Güzel Sanatlar Lisesi 'Yoga Gösterisi', Özel Akdeniz Okulları 'Folklor Gösterisi', Çukurova Güzel Sanatlar Lisesi 'Konser', Türk Chopper 'Motor Senfonisi', Casa de Le Danza Dans Okulu 'Tango Gösterisi' etkinliklerini yapacak. Burada gün boyu Taş Devri Foto Çekim Platformu ve Portakal Çiçeği Fotoğraf Sergisi açık olacak. Gençlik Meydanı'nda ise saat 11.00'da My Academy 'Konser ve Dans Gösterisi', Yaşamla Dans 'Dans Partisi' gösterilerini sunacak.

GAZİPAŞA BULVARI'NDA KARNAVAL KORTEJİ

Saat 14.30'da Galleria Otoparkı'nda 'Motorize Şehir Turu' için buluşulacak. Saat 17.00'da Gazipaşa Bulvarı'nda 'Karnaval Korteji' oluşturulacak. Saat 18.00'da Uğur Mumcu Meydanı'nda Karnaval Açılış Töreni gerçekleştirilecek. Burada pop müzik şarkıcısı Gökçe, konser verecek. Merkez Park'ta ise saat 21.00'da ÇDSO Çok Sesli Çocuk Korosu ve ÇDSO klasik müzik konseri verecek. Dilek fenerleri gökyüzüne bırakılacak.

13 Nisan'da da karnavalın kutlama noktaları olan Atatürk Parkı, Gazipaşa Parkı, Şinasi Efendi Caddesi, Gençlik Meydanı'nda dans, konser, gölge oyunu, balon aktivitesi, fotoğraf, bisiklet ve motosiklet gösterileri gün boyu devam edecek. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Gazipaşa Gökçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title