Haberler

Ukrayna Cumhurbaşkanı: Rusya ile Savaş Riski Arttı

Güncelleme:

Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko, Ukrayna'yla Rusya arasında sıcak savaş çıkma olasılığının geçen yıla göre arttığını söyledi.

Almanya'nın Bild dergisine demeç veren Poroşenko, Ukranya'nın doğusunda Rusya yanlısı ayrılıkçıların denetimindeki bölgelerde 8 bin civarında Rus askerinin bulunduğunu ifade etti. Rusya'nın bunun dışında Ukrayna sınırında yeni askeri üsler kurduğunu kaydeden Poroşenko, Rusya'nın sürekli olarak askeri tatbikatlar yaptığını dile getirdi. Poroşenko, Ukrayna'yla Rusya arasında sıcak savaş çıkma olasılığının geçen yıla göre arttığını ifade etti.

"SÜREKLİ ASKERİ ALANA YATIRIM YAPIYOR"

Rusya'nın sürekli olarak askeri alana yatırım yaptığını kaydeden Poroşenko, Rusya'nın bunun nedeni konusunda hiç bir açıklama yapmadığını ifade etti.



ALMANYA'DAN SİLAH ALMAYA HAZIRIZ

Poroşenko, Ukrayna'nın savunma için Almanya'dan silah almaya hazır olduğunu belirtti.

"BÜTÜN AVRUPA'NIN GÜVENLİĞİ SÖZ KONUSU"

Burada sadece Ukrayna'nın değil, bütün Avrupa'nın güvenliğinin söz konusu olduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Petro Poroşenko Almanya Ukrayna Rusya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (97)

karaveli32:

bu rusya belasını arıyor herhalde

62
9
yanıtYanıtla
VANLIYIM ŞANLIYIM:

Kardeş Ukrayna cani Rusların hakkından gelir inşallah. Gerçekten de Türkün Türkten başka dostu yoktur. Cenabı Mevlam Devletimize milletimize zeval vermesin. Unutmayın PKK nın bir kolu da rusyaya dayanıyor. Özellikle Buriki aşireti. . . Tüm Vatansevelere selam olsun. . .

49
7
yanıtYanıtla
akpli:

eyalet ve başkanlık gelecek inşallah

18
33
yanıtYanıtla
akpli:

rusyaya savaş açalım görsün gücümüzü biz osmanlıyız

12
36
yanıtYanıtla
Ayhan:

La Osmanlıda ..Kürt..Alevi. .Yahu du. .Ermeni. .vs...vardi. .birşey bırakmadınız. .hepsini bitirdin. .neyine güveniyorsun. .

yanıt1
yanıt1
Fff:

Türkiye ambargo gelse belki internete bile giremeyiz,tuvalet kağıdı bile üretemeyiz mermiyi silahı geçtim, sen milli silah üretiyoz dediklerine bakma yedek parçalar almanya veya abd den

yanıt0
yanıt0
CNN KÜRT:

Yaşasın rus kürt kardeşliği

14
30
yanıtYanıtla
Alperen Ocakları:

vurun rus domuzlarını bizde yakında buradan vuracağız, zaten suriyede vuruyoruz.

31
11
yanıtYanıtla
memo:

turkiye ile rusya arasın bırşey cıkmaz ikiside super guc eger cıkarsa 3 dunya savaşı cıkar

29
11
yanıtYanıtla
Lenar:

memo, güzel dedin de neden supergücün uçağını düşürüyorsunuz? o ana kadar her şety gayet güzel gidiyordu. bu harakiriye benzedi, sınır ihlali (olup olmaması da tereddüt konusu) hikaye

yanıt9
yanıt23
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title