Haberler

Pompalı Tüfekli Kavgada 2 Kişi Yaralandı

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde, Murat G. aralarında husumet olduğu öne sürülen bir kişiye pompalı tüfekle ateş etti.

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde, Murat G. aralarında husumet olduğu öne sürülen bir kişiye pompalı tüfekle ateş etti. Olayda Orhan Akdemir ile yoldan geçen Muhammet Remzi Çetiner saçmalarla yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Demokrasi Meydanı'nda bulunan Meydan Kafe önünde meydana geldi. Aralarında husumet olduğu iddia edilen Murat G. ile Orhan Akdemir henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Murat G. yanında getirdiği pompalı tüfeği doğrultup Akdemir'e ateş etti. Olayda Akdemir ile o sırada yoldan geçen Muhammet Remzi Çetiner yaralandı. Olayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı müdahalenin ardından yaralıları ambulansla Salihli Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olaydan sonra kaçan zanlı Murat G.'yi yakalamak için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Salihli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Salihli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title