Haberler

Polonya ve Batman Tiyatrocuları Aynı Atölyede Buluştu

Polonya ve Batmanlı tiyatrocular aynı atölyede buluştu Polonya Modjeska Tiyatrosu oyuncuları, Batman Sanat Tiyatrosu oyuncularıyla aynı atölyede buluştu.

Polonya ve Batmanlı tiyatrocular aynı atölyede buluştu Polonya Modjeska Tiyatrosu oyuncuları, Batman Sanat Tiyatrosu oyuncularıyla aynı atölyede buluştu.1 yıl önce Mardin Sanat Tiyatrosu ile Polonya Modjeska Tiyatrosu'nun ortak hazırladıkları proje kapsamında Polonyalı tiyatrocular Batman'a geldi. Polonya Modjeska Tiyatro Direktörü Jocek Giomb, atölye çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, yapılan proje kapsamında Batman'a geldiklerini söyledi.Giomb, Batmanlıların tiyatroya olan yaklaşımını öğrenmek ve kendi yaklaşımız arasında köprü kurmak için geldiklerini ifade etti.Polonyalı misafirlerin bir haftadan beri Batman ve Hasankeyf'i gezdiklerini aktaran Batman Sanat Tiyatrosu Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Seven ise ortak atölye çalışmasıyla tiyatro anlayışlarını tanıtmayı hedeflediklerini kaydetti.Seven şunları kaydetti: "Polonyalı tiyatrocular oyuncularımız ile atölye çalışması yapacak. Bizde repertuarımızda var olan oyunları göstererek bizim hakkımızda, bölgenin tiyatrosu hakkında bilge edinmelerini sağlayacağız." ...

Kaynak: AA / Güncel

Polonya Mardin Batman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title