Haberler

Polonya-Portekiz Maçı Öncesi İstanbul İçin Saygı Duruşunda Bulunuldu

Güncelleme:

Polonya-Portekiz maçı öncesinde, İstanbul'da yaşanan bombalı terör saldırısı dolayısıyla alkışlı saygı duruşunda bulunuldu. Taraftarlar da alkışlarla terörü lanetledi.

EURO 2016 çeyrek final maçında Polonya ile Portekiz karşılaştı.

OYUNCULAR VE TARAFTARLARDAN BÜYÜK JEST

Maçın başlama seremonisinde oyuncular orta yuvarlakta kol kola birlik beraberlik mesajı verirken, taraftarlar da tribünlerde alkış tutarak İstanbul'da yaşanan terör saldırısını protesto etti.

AYIBINDAN DÖNDÜ

İstanbul'da yaşanan bombalı terör saldırısından sonra UEFA, bu olayla ilgili maçlarda herhangi bir eylemin olmadığını açıklamıştı. Daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Yıldırım Demirören'in yoğun baskıları sonucunda UEFA bu ayıbından dönmüş oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İstanbul Portekiz Polonya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (18)

Biat mi asla!:

Tam iste bu saygi durusu oldugu zaman, bizim hainler konfetilerele, gulucuklerle köpru acilisindaydi. . . Be embesiller, uc gun bekleyemediniz mi. . . Beddua ala ala, 2023 göremeyeceksiniz. . .

40
15
yanıtYanıtla
Biat mi asla!:

Aç şimdi haberleri. Seyret eserini. Çıkarırsan Atatürk''ü…Geriye anca bu kalır. Y. Özdil

16
21
yanıtYanıtla
Biat mi ? Sadece ulu öndere....:

Pes pese takilmis embesil Ataturku sevmeyen kurt ve akp surusu. . . Sizler begenin diye yazmiyorumki zaten. . . .

yanıt2
yanıt1
diyarbakırlı:

zorla yaptırılan saygı duruşu abdestsiz namaz kılmak gibidir

16
11
yanıtYanıtla
İŞTE MEDENİYET:

BİZİM TÜRKLER AYNI DURUMDA ONLARI ISLIKLADILAR HATIRLAYIN. . .

18
3
yanıtYanıtla
diyarbakırlı:

benin anlamadıgım bu osman gazi küprüsü miletin vergileriyle yapıldı neden halktan 90 tl ücret itiyorlar bu paralar artık yandaş birilerine ihasini verir

11
2
yanıtYanıtla
XXXXX:

BARAJLAR SANTRALLER YOLLAR DEMİR YOLLARI HAVAALANLARI ÜNİVERSİTELER HASTANELER BUNLARDA SENİN VERGİLERİNLE YAPILDI. HATTA DEVLET VERGİLERLE MAAŞ ÖDÜYOR EMEKLİNİN MAAŞINI MEMURUN MAAŞINI. SENİN VERGİNLE DIŞARIDAN PETROL GELİYO HAM MADDE GELİYOR. . . HE EN UCUZ ARAÇ 50 BİN TL. ZEVK İÇİN BUNA BU PARAYI VEREN KONUŞŞSUN SEN DEĞİL. .

yanıt2
yanıt1
Biat mi asla!:

Papağan gibi “her millet layık olduğu şekilde yönetilir” derler, devamını söylemezler. Halbuki, o lafın devamını dünya demokrasi tarihinde sadece Mustafa Kemal söylemiştir: “Her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortaktır!”

8
3
yanıtYanıtla
BETMEN:

adama sormazlar mı biz saygı duruşu yaparken siz ne yaptınız. İnsanları ne güzel kandırıyorsunuz. Bir köprü açtınız tüm olanları unuttunuz. Allahınızdan bulun

8
0
yanıtYanıtla
YAKINIMA ATEŞ DÜŞTÜ:

eğer devlet gerçekten yapılnı kınıyorsa içimizdeki binlerce işidlinin peşine düşsün. Başka türlü sönmez kalplerdeki yangın. Neden yakalanmıyor bu adamlar. Devlet yakaladıklarınıda elden bıraktı. oysa söylenen polisin içinde de birçok işidlinin olduğudur. Zaten böyle olmasa bu adamlar böyle rahatça at koşturamaz. Devletin içindekiler ayrı konu zaten. Benim canlarım gittikten sonra köprü yapsan nolurr saray yapsan ne olur.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title