Haberler

İYİ Partili ilçe başkanını öldüresiye dövüp Mansur Yavaş'tan zorla özür dilettiler

Güncelleme:

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanı Recep Önder'in ABB Meclis Üyesi Atilla Çelik'in yakınları tarafından darbedildiği görüntüleri paylaştı. Videoda, yerde sürüklenen Önder'in tekme tokat dövüldüğü, Önder'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Atilla Çellik'ten özür dilediği görüldü.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanı Recep Önder'in ABB Meclis Üyesi Atilla Çelik'in yakınları tarafından tekme tokat dövüldüğü görüntüleri paylaştı.

MELİH GÖKÇEK, İYİ PARTİLİ İLÇE BAŞKANININ DÖVÜLDÜĞÜ GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Melih Gökçek,İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanı Recep Önder'in ABB Meclis Üyesi Atilla Çelik'in yakınları tarafından darbedildiği görüntüleri paylaştı.

Zorla Mansur Yavaş'tan özür dilettirdiler! Melih Gökçek, İYİ Partili ilçe başkanının tekme tokat dövüldüğü görüntüleri paylaştı

ZORLA MANSUR YAVAŞ'TAN ÖZÜR DİLETTİLER

Videoda, Önder'in yüzüne sert darbeler aldığı, yerde sürüklenerek tekme tokat dövüldüğü görüldü. Saldırgan şahıslar, Recep Önder'e tehditle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Atilla Çelik'ten özür diletti. Şahsın, "Konuş lan. Bak öldürürüm, boynunu keserim. Özür dile." şeklinde tehdit savurduğu anlar videoda yer aldı.

"MANSUR YAVAŞ EMRİNE UYMAYANI AFFETMEZ"

Gökçek paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Mansur Yavaş. Emrine uymayanı affetmez. Yer Beypazarı. Mansur'a bağlı iki ekip. Önce araları iyi. Esas ekip başı ABB Meclis Üyesi Atilla Çelik. Beypazarı'nda her şeye hükmeden adam. Diğer ekibin iki önemli adamı, Veysel Ayık (2019 seçimlerinde İYİ Parti adayı) ve can dostu Recep Önder.

Veysel ve Recep sayısız usulsüz işlere şahit olunca Mansur ve Atilla'yı etrafta konuşmaya başlıyor. Veysel tekrar başkan adayı olmak isteyince tehditler başlıyor. Çünkü Mansur kendi adayı olarak Özer Kasap'a karar kıldı.

"MANSUR'A SESİNİ YÜKSELTEN İŞTE BÖYLE CEZASINI ÇEKER"

Recep Önder, Mansur Yavaş ve Atilla Çelik'in hakkında konuşmalarının dozajını artırınca talimat veriliyor ve videodaki manzara ortaya çıkıyor. Özet, Mansur'a sesini yükselten işte böyle cezasını çeker. Hadi Ankara Mansur'a oy ver ki Ankara meçhule yelken açsın.

"AKŞENER'İN TAVRI NE OLACAK, GERÇEKTEN ÇOK MERAK EDİYORUM"

Bu arada bu videoyu seyredecek olan Meral Akşener şu anda Beypazarı'na İYİ Parti İlçe Başkanı yaptığı Recep Önder'e yapılanları görünce tavrı ne olacak, gerçekten çok merak ediyorum. Bu konuyla ilgili pek çok tweetim olacak.

Videoyu seyrettikten sonra mutlaka düşüncelerinizi bu tweetin altına yazın ki uyuyanlar da uyansın. Videodaki galiz küfürleri kesemedim. Öyle bir tekniğim yok. Özellikle tüm bayanlardan özür diliyorum."

Zorla Mansur Yavaş'tan özür dilettirdiler! Melih Gökçek, İYİ Partili ilçe başkanının tekme tokat dövüldüğü görüntüleri paylaştı

Zorla Mansur Yavaş'tan özür dilettirdiler! Melih Gökçek, İYİ Partili ilçe başkanının tekme tokat dövüldüğü görüntüleri paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Politika

Atilla Çelik Mansur Yavaş Melih Gökçek İYİ Parti Beypazarı Ankara Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (48)

Emin Ertuğrul:

Jelibon rezervi ne zaman çıkıyor bir sormak lazım sayın i.melih gökçeğe Onu bi söylesin.sonra diğer anlattıklarını değerlendirelim

299
331
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

mansur yavaş saldırgan tavrından dolayı başkanlıktan alınsın yerine kayyum olarak melih gökçek atansın Ankara ondan çok şahane hizmetlerinin devamını dinazorlarla beraber bekliyor

yanıt60
yanıt85
KILIÇ ASLAN:

Emin Ertuğrul: Gökçek'in saçmalıkları, bu olayı haklı mı çıkarıyor ?

yanıt72
yanıt13
halit kaktüs:

Ortada çağ dışı bir gerçek varken tepkini göstermen beklenirken jelibon çıkışı ile bu haberi gölgelemen senin de onlardan bir farkın olmadığını ortaya koyuyor..

yanıt62
yanıt7
Oğuzsoyu:

JElibon rezervi Konya devletinin Çorum ülkesiyle barış imzlaadığı zaman. ve lideri sayın CHP nin yüğksek şurası yürüyen merdivbene binmeyi öğrendiği zaman olacak

yanıt24
yanıt1
Mevlüt:

Mansur bakalım ne diyecek

219
65
yanıtYanıtla
commer neres:

Jeliboncu paylaşınca bana dümen gibi geliyor nedense.

93
82
yanıtYanıtla
Fatihaziz:

sizden olmayınca hemen çamur siyaseti. geç bu işleri. dövmüşlermi? dövmüşler. mafya siyaseti bu kadar olur

yanıt58
yanıt25
Mark Kolçak:

"zorlan güzellik olmaz" türünde bir atasözü vardır. insanlar kendi istekleri ile özür dilemeli. kimse zorlanmamlı özür dilemek için.

75
25
yanıtYanıtla
Eko cCc:

Gene başladı Kainat Mainat. Amacın ne senin? İlgi çekmekse, git Taksim meydanına, indir pantolonu. Bak nasıl meşhur oluyorsun.

yanıt7
yanıt3
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title