Haberler

Zonguldak Belediye Başkanı Esnaflara Bayrak Dağıttı

Güncelleme:

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle esnaflara bayrak dağıttı. Başkan Alan, esnaflardan bayrakları asmasını rica etti.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle esnaflara bayrak dağıttı

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız ile beraber esnafları dolaşarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle esnaflara bayrak dağıttı.

2 bin adet bayrak dağıtımı yapan Başkan Alan, esnaflardan ricada bulunarak Cumhuriyet Bayramı'nda bayrakları asmasını rica etti.

29 Ekimi coşku ile kutlamak için Türk Bayrağı dağıttıklarını ifade eden Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, "Evet değerli basın mensupları meclis üyelerimizle beraber Gazipaşa'da esnafımıza anlı şanlı Türk bayrağımızı hediye ediyoruz. Malum yirmi dokuz Ekim'i kutsallarda yüzüncü yılını kutlamaya sayılı günler kaldı. Biz tabii Her iki her esnafımızın her vatandaşımızın evinde vardır ama yüzüncü yıl olması vesilesiyle Cumhuriyetimizin ilk vilayeti Zonguldak'ımızda. Daha bir heyecanlı, daha bir coşku dolu yüzüncü yılı kutlayalım karşılayalım istiyoruz. Bu sebeple de arkadaşlarımızla beraber Gazipaşa'daki esnaflarımıza iki bin adet Türk bayrağını hediye ediyoruz. Vatandaşlarımızı tabii yolda görüp işte onlara da hediye ediyoruz. Dediğim gibi her zamankinden daha coşkulu, daha heyecanlı gururla inşallah pazar akşamı bütün ülkede Türkiye Cumhuriyeti'nin bayramı. En büyük yirmi dokuz Ekim'de hep beraber üçüncü yılı karşılayacağız. Nice yüzyıllara diyoruz. Cumhuriyetle dolu inşallah nice birlikte, huzurlu, mutlu bayramlar kutlarız. Tabii tüm insanlığın barış içinde, huzur içinde yaşadığı, malum Filistin'deki kardeşlerimiz şu çekiyorlar. Iki parçalanıyor. İnşallah bu tip acıların bir an önce son bulduğu daha güzel günler yaşamak dileğiyle. Bizler de tabii dua ediyoruz. Dediğim gibi bu vesileyle de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı tüm hemşerilerimizi şimdiden kutluyorum. İnşallah cumhuriyet nice yıllara hep beraber. Dediğim gibi huzur içinde, sağlık içinde, barış içinde tüm insanlık beraber kutlarız" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Bayramı Ömer Selim Alan Zonguldak 29 Ekim Selim Ömer Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title