Haberler

YRP'ye geçen Geyve Belediyesi'nde makam aracı satışa çıkarıldı

Güncelleme:

31 Mart'taki yerel seçim sonucunda AK Parti'den Yeniden Refah Partisi'ne geçen Geyve Belediyesi'nde makam aracı satışa çıkarılıyor. Belediyenin yeni başkanı Selçuk Yıldız, gelişmeyi "Belediyemizde tasarrufa başkanlık makam araçlarından başlıyoruz." ifadeleriyle duyurdu.

Yerel seçimde Geyve'nin yeni Belediye Başkanı seçilen Yeniden Refah Partili Selçuk Yıldız, israfın önüne geçme sözlerini hatırlatarak makam aracını satışa çıkardıklarını bildirdi.

"TASARRUFA BAŞKANLIK MAKAM ARAÇLARINDAN BAŞLIYORUZ"

Ak Parti'den Yeniden Refah Partisi'ne geçen Geyve Belediyesi'nde yeni başkan Selçuk Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla seçimden önce "İsrafı bitireceğiz" sözü verdiklerini belirterek vaatlerini uygulamaya başkanlık makam araçlarından başladıklarını duyurdu.

Yıldız, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Seçim öncesi söz vermiştik. 'İsrafı bitireceğiz' demiştik. Belediyemizde tasarrufa başkanlık makam araçlarından başlıyoruz. Belediye şirketimize ait olan Mercedes marka otomobil için satış kararı aldık. Hayırlı olsun..."

YRP'ye geçen Geyve Belediyesi'nde makam aracı satışa çıkarıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yeniden Refah Partisi Selçuk Yıldız AK Parti Geyve Politika Haberler

500

Yorumlar (121)

Sedat Akkan:

eşşek sırtında gelir gidersiniz artık bu işlerin sonunuda göreceğiz bakalım neler olacak takipteyim

307
2098
yanıtYanıtla
Cemal Gökçek:

Senin sırtında gidip geliyorlar yıllardır bi sorun olmadı sen yeterki iş yap gideceğin yere eşeklere gidersin

yanıt1757
yanıt75
Truck Man Yolcu:

Olması gereken bu helal olsun

1264
54
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Almanya gibi bir ülkenin bakanları bile bir çok yere bisikleti ile gıdıyor, bizım aç milletimizin, zengin yönetileri Mercedes ile gidiyor. Helal olsun adama.

yanıt738
yanıt34
İbrahim Demirel:

Buradan aynı davranışı CHP li yenı başkanlar dan da bekliyorum. Her konuda halkcıyız diyorlar görelim bakalım ne kadar halkçılar.

yanıt681
yanıt29
Pole star:

İbrahim Demirel, vallahi sadece CHP değil tüm belediyeler, milletvekilleri, bakanlar, vali ve kaymakamlar, birim amirleri, müdürleri vs vs hepsinden bekliyoruz.. Kısaca devletten israfı bitirmesini bekliyoruz...

yanıt533
yanıt5
Sessiz ciglik:

Ibrahim demirel sen almanya degilsin. Birakin bu kiyaslamalari. Sen Turkiyesin cografik olarak en kan dokulen yerdesin. Bir yanin avrupa bir yanin asya bir yanin ortadogu bir yanin rusya. Bir yanin kapitalist bir yanin kominust bir yanin sia. Kendini avrupayla kiyaslama

yanıt55
yanıt176
10 Kaplan:

Ak partinin yapması gereken ve yapılmayan. Halktan özveri bekle kendin yapma. Seçim kaybettiren buydu anlamayacak kadar da uzak kalmışlar halka.

yanıt17
yanıt1
Yasar Unal:

Güzel bir hareket olmakla birlikte temennimiz bütün alanlarda israfın önüne geçilmesidir. Daha da önemlisi bu faydalı eylemin ülkenin en tepesinden başlayarak en alt birimlere kadar temel bir prensibe dönüştürülmesidir. Zira ne kadar zengin bir ülkeymiş ki yiye yiye bitiremediler dediğimiz güzel ülkemiz artık gerçekten kaynaklarının ve zenginliklerinin iyice riske girdiği bir duruma gelmiştir.

593
12
yanıtYanıtla
Mehmet :

Sözünü tutarsan helal olsun sana

574
13
yanıtYanıtla
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title