Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sever: "Türkiye'nin nadir illerinden Mersin'i daha iyi noktalara taşımayı planlıyoruz"

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sever, " Türkiye'nin nadir illerinden Mersin'i daha iyi noktalara taşımayı planlıyoruz" dedi.

Sever, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye başkan adayı gösterilmekten ve kendisine, doğduğu şehre hizmet etme imkanı sağlanmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Hükümetin kente ciddi yatırımlar yaptığını ancak belediyecilikte henüz istenen ivmenin yakalanamadığını belirten Sever, "Kentimizin sorunlarını yakından biliyorum. Yıllardır kentime devletin çeşitli kurumlarında bulunarak hizmet ettim. Şimdi Mersin'i AK Belediyecilikle tanıştırmak için görevlendirildim. Türkiye'nin nadir illerinden Mersin'i daha iyi noktalara taşımayı planlıyoruz. Yapılan temayül yoklamalarından ve merkezi yönetimin bana gösterdiği teveccühten son derece memnunum" diye konuştu.

Mustafa Sever, Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı'nda görev yaptığı sürede kazandığı tecrübeyi kente aktarmak istediğini sözlerine ekledi. - Mersin

Kaynak: AA / Politika

Mustafa Sever Ak Parti Türkiye Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title