Haberler

Yeni Bir Umut Sayfası Açıldı

Yerel Seçimler Sonrası Kazandıkları İllere Teşekkür Ziyaretlerini Sürdüren CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Dün de Sinop, Giresun ve Trabzon'a Gitti.

Yerel seçimler sonrası kazandıkları illere teşekkür ziyaretlerini sürdüren CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, dün de Sinop, Giresun ve Trabzon’a gitti.

Sinop’ta coşkuyla karşılanan Baykal, Belediye Başkanlığını kazanan CHP’li Baki Ergül’ü kutladı ve halka hitap etti. Baykal, seçim sonuçlarına çok sevindiklerini belirterek, "Bu seçimler Türkiye’nin geleceği için her yerde yeni bir umut sayfası açtı" dedi. Baykal, Giresun’a giderken Tirebolu İçesi’nde mola verip vatandaşlarla sohbet etti. Yanına gelen çocuklara "Beni tanıdınız mı, hangi dizide oynuyorum?" diye sordu. "Kanal D’den tanıyoruz" yanıtını alan Baykal’ın "Gümüş dizisinden mi?" sorusuna çocukların cevabı, "Hayır. Ana haberden" oldu. Giresun’da belediyeyi ziyaret eden Baykal, yeni seçilen CHP’li Başkan Kerim Aksu ile görüştü. Halka da hitap eden Baykal, "Geride bıraktığımız seçim umut tazelemesi oldu. Herkes dedi ki, bu iş oluyor, olacak" dedi. Baykal daha sonra Trabzon’a geçti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title