Haberler

Yavaş'tan kendisiyle televizyona çıkmak isteyen Gökçek'e: Tedavi olsun muhatap olurum

Güncelleme:

Melih Gökçek döneminde 801 milyon dolar harcanan ve hurdalığa dönüşen Ankapark'ta İYİ Parti lideri Akşener'le birlikte incelemelerde bulunan ABB Başkanı Mansur Yavaş gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Kendisiyle televizyona çıkmak isteyen Gökçek'e yanıt veren Yavaş, "Kontrole gitmesini öneriyorum önce çünkü ruh sağlığından endişe ediyorum. Muhatap olmak istiyor ama önce tedavi olsun sonra muhatap olurum" dedi. Akşener ise, Yavaş'ın verdiği yanıta "Çok iyiydi" ifadesiyle destek verdi.

"Paris'teki Disneyland gibi olacak, yılda 10 milyon turist gelecek" denilerek eski ABB Başkanı Melih Gökçek tarafından yaptırılan Ankapark, 2 yıl süren dava sonucu Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi. Başkan Mansur Yavaş, metal çöplüğü haline gelen parkın kapılarını açtı ve gazeteciler 801 milyon dolarlık enkaz yığınını görüntüledi. 2 yıl süren hukuk mücadelesi sonrası ABB'ye devredilen parktaki oyuncakların paslandığı, dinozor maketlerinin parçalandığı görüldü.

ANKAPARK'IN GELECEĞİNİ ANKARALILAR BELİRLEYECEK

Görüntülerin büyük tepki çekmesinin ardından konuşan Mansur Yavaş, milyon dolarların heba olduğu projenin geleceğini Ankaralıların belirleyeceğini belirterek anket öneri formunun 'forms.ankara.bel.tr/ankapark' adresi üzerinden açıldığını ifade etti.

MELİH GÖKÇEK CANLI YAYINA BAĞLANDI

Yavaş'ın Ankapark ile ilgili sert tepkileri sonrası dün gece canlı yayına bağlanan Gökçek ise "Yavaş'ın halka sorma fikrini "Halka nasıl soracak, kendisi ne isterse onu çıkartacak. Gerçekten sormayacak ki. Ver o zaman Çevre Bakanlığı'na, vermez. Burayı yok etmek için elinden geleni yapacak" sözleri ile eleştirdi.

"BEN SORARIM YAPARIM DİYOR AMA KARARI BELEDİYE MECLİSİ VERİR"

Parkın 29 yıllığına Atatürk Orman Çiftliği'nden belediyeye verildiğini anlatan Gökçek, "Yani bu mülk 29 yıl sonra verilmek zorunda. Ankara Belediyesi'nin malı değil ki. Yani Atatürk Orman Çiftliği oradaki oyuncakları en ince teferruatına kadar biliyor. Mansur Yavaş 'Ben sorarım ve yaparım' diyor, yapamaz. Belediye meclisi karar verir" diye konuştu. Gökçek, Yavaş'a kendisiyle canlı yayına çıkmak için yaptığı daveti de yineledi.

"GÖKÇEK'İN RUH SAĞLIĞINDAN ENDİŞE EDİYORUM"

Bugün hurdalığa dönen Ankapark'a İYİ Parti lideri Meral Akşener ile birlikte giden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş incelemelerin ardından basın mensuplarının sorularına yanıt verdi. Kendisine Gökçek'in program daveti hatırlatılan Yavaş, "Kontrole gitmesini öneriyorum önce çünkü ruh sağlığından endişe ediyorum. Attığı tweetlere söylediği sözlere bakarsanız görürsünüz. Muhatap olmak istiyor ama önce tedavi olsun sonra muhatap olurum" ifadesini kullandı. O sırada Yavaş'ın yanında bulunan Akşener ise bu yanıt için "Çok iyiydi" ifadesini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Meral Akşener Melih Gökçek Mansur Yavaş Ankara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (36)

cemil karaca :

Sayın Meral hanım ne yaparsanız yapın bu ülkeyi teslim alamıyacaksınız sayın kılıçtaroğlu gaza geliyor olmadık şeyler yapıyor ama siz öyle değilsiniz özür dilerim ama çok tehlikeli bir siyasetçisiniz bu vatan asla sizin yönetiminize bırakılamaz çünkü güven vermiyorsunuz.

299
286
yanıtYanıtla
ismail bey :

15 temmuz öncesi, ben başbakan olacağım diye ortaya düşmüştü.. acaba neye güveniyordu..?

yanıt0
yanıt2
Trabzonlu Gezgin:

Ağzına sağlık kardeş

yanıt0
yanıt2
RAMAZAN T.:

güven verenleri de gördük dolar 18 gram aldın 980 oldu.enflasyonu tek haneye düşüreceğiz dediler tuik %70 açıklıyor enag %140 bu mu senin güvendiklerinin yönettikleri ülke.dış güçler deme millet yemiyor artık

yanıt5
yanıt2
ismail bey :

Ekrana çıkıpta iki laf edemem. melih gökçek karşısında konuşamam. yaptıklarımı ve yapmadıklarımı savunamam demiyorda. melih gökçek tedavi olsun diyor. sağdan sola geçen, özünde ne olduğu bilinmeyen sensin mansur efendi.

221
288
yanıtYanıtla
Gelir Geçer Her şey:

Eğer zerre kadar insanlıktan vicdandan nasiplenmişsen kul hakkı denen kavramı biliyorsan bu vatana bir aidiyet duyuyorsan milletin 800 milyon dolar parasını çöpe atanları savunamazsın. Savunuyorsan vicdanın kokuşmuş insanlıktan çıkmışsın demek

yanıt151
yanıt114
Brawler YUSUF:

Ankapark tutsaydı ne diyecektiniz?

150
243
yanıtYanıtla
KARAYEL:

ama tutmadiiiiiii....

yanıt0
yanıt0
Latifnedim Sadic:

Brawler yusuf orası tutardı ama orayı işletecek adam yok abb beyi boşver benim gibi ticaretten anlamayan birisi bile orayı işletirdi ama adamlarda orayı işleteyim derdiyok varsa yoksa ülkeye nasıl zarar verebilirim diye düşünüyor bunlar

yanıt1
yanıt4
Emre Guler:

beledıye işi ya tutarsa dıye yurumuyor yardesım 800 mıl gıbı bır rakamdan bahsedıyorlar

yanıt6
yanıt7
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title