Haberler

Barış Atay'ın duygusal anları! Yaptığı fedakarlık anlatılırken gözyaşlarına hakim olamadı

Güncelleme:

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, TİP Hatay Milletvekili Barış Atay'ın Gezi tutuklusu Can Atalay'ın seçilebilmesi için Hatay ilk sıradan vazgeçtiğini açıkladı. TİP'lilerin alkışını alan Atay, duygusal anlar yaşadı.

Türkiye İşçi Partisi, 49 il ve 52 seçim bölgesinde gösterdiği milletvekili adaylarını Yüksek Seçim Kurulu'na sundu. Partisinin İstanbul'daki milletvekili aday toplantısında konuşan TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Barış Atay'ın Gezi tutuklusu avukat Can Atalay'ın cezaevinden çıkması için büyüdüğü ve seçmen desteği bulunan Hatay'dan feragat ettiğini açıkladı.

"BARIŞ YOLDAŞIM 'CAN ÇIKACAK CAN' DEDİ"

Konuşmasında Erkan Baş, TİP'te sen ben kavgası olmadığını söyleyerek, "TİP'in belki de Türkiye'de en güçlü olduğu yer Hatay. Sevgili Barış yoldaşım dedi ki, 'Can çıkacak!' dedi, Can! Herkes Türkiye İşçi Partisi'ni bu gözle değerlendirsin. Herkesin anasının ak sütü gibi helal göreceği milletvekilliğini cezaevindeki yoldaşı çıksın diye, başka bir turizm işçisi yoldaşı milletvekili olsun diye bırakmış bir yoldaşımız var. Gurur duyuyoruz biz onunla!" ifadelerini kullandı.

GÖŞYAŞLARINI TUTAMADI

Erkan Baş'ın bu sözlerinin ardından salonda alkış ve ıslıklar yankılanırken Atay ise gözyaşlarını zor tuttu.Salondaki alkış ve ıslıklar devam ederken duygulu anlar yaşayan Atay ayağa kalkıp salonu selamladı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Milletvekili İşçi Partisi Barış Atay Erkan Baş Türkiye Hakim Hatay Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

TT:

İkiside meclise Hdp den girdiler.... Şimdi sanıyor muyuz ki kendi istekleriyle hareket edebiliyorlar... Kesinlikle hayır! Milletin aklıyla dalga geçmeye devam etsinler, bakalım bu kötü oyunculuğu Halkımız yiğecek mi... 15 Mayıs ta göreceğiz...

62
29
yanıtYanıtla
Pınar Baytemür:

Vah vah nasıl bir fedakarlık bence en büyük fedakarlığı ülkeyi savunması olur

56
17
yanıtYanıtla
Ahmet Akyol:

CEZAEVİNDE SUÇLU OLAN BİRİNİ ÇIKARMAK İÇİN BEYFENDİ MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDUĞU İLİ DEĞİŞTİRMİŞ. Her fırsatta Türkiye düşmanlarının yanında olan HDP ile iş tutan kişi.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title