Haberler

Vali Mustafa Yavuz'a tebrik ziyaretleri

Güncelleme:

Karabük Valiliğine atanan Mustafa Yavuz, tebrik ziyaretlerini kabul etti. Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanı Albay Yusuf Küçükbaşol, Vali Yavuz'u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Valiler Kararnamesiyle Karabük Valiliğine atanan Mustafa Yavuz, tebrik ziyaretini kabul etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Vali Yavuz'u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Yavuz, nazik ziyareti ve güzel temennileri için Başkan Vergili'ye teşekkür etti.

Daha sonra Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanı Albay Yusuf Küçükbaşol da Yavuz'a tebrik ziyaretinde bulundu.

Kaynak: AA / Politika

Fatih Kırışık Mustafa Yavuz Rafet Vergili Mustafa Yavuz Safranbolu Jandarma Karabük Komando Albay Fatih Albay Eğitim Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title