Haberler

Üyelik teklif eden AK Partililere İmamoğlu'ndan "Beni ne kadar çok istiyorsunuz" yanıtı

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe'de esnaf gezisi sırasında AK Parti çadırını ziyaret etti. Partili görevlilerin AK Parti'ye üye yapma teklifine İmamoğlu, "Ne kadar çok istiyorsunuz beni" yanıtını verdi. Seçim sürecinin barış içinde tamamlanmasını dileyen İmamoğlu, "1 Nisan'da hepimiz komşuyuz, arkadaşız, akrabayız." dedi.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere az bir zaman kala adayların seçim gezi ve ziyaretleri sürüyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe'deki esnaf gezisi sırasında AK Parti çadırını da ziyaret etti. Görevlilerin "Başkan'ım buyurun, üye yapalım sizi." sözlerine İmamoğlu'ndan "Ne kadar çok istiyorsunuz beni." karşılığı geldi.

GÖREVLİYE "NE KADAR ÇOK İSTİYORSUNUZ" DEYİP SARILDI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk Buluşması'nın ardından Sancaktepe Meydanı'nda esnaf ziyareti yaptı ve vatandaşlarla bir araya geldi. İmamoğlu, esnaf ziyareti sonrası meydanda kurulu, seçim çalışması yapan partilerin çadırlarını da ziyaret etti.

AK Parti'nin çadırını da ziyaret eden İmamoğlu görevlilerle tek tek tokalaştı ve sohbet etti. Sohbet sırasında AK Partililerin İmamoğlu'nu partilerine üye yapma önerisinde bulunması gülüşmelere neden oldu. İmamoğlu öneriye "Beni mi üye yapacaksın? Ne kadar istiyorsunuz beni ya!" diye yanıt verip, teklifte bulunan görevliye sarıldı.

"1 NİSAN'DA HEPİMİZ KOMŞUYUZ, ARKADAŞIZ"

İmamoğlu "Her şeyin ötesinde sulh içinde bir seçim ortamı olsun. Kimsenin burnu kanamasın, kimsenin gönlü kırılmasın. Fikirler yarışsın. İnsanlar birbiri hakkında eleştiri yapabilir ama günün sonunda 1 Nisan'da hepimiz komşuyuz, arkadaşız, akrabayız. Aynı ailede farklı oylar veren insanlar var. Allah herkesin yardımcısı olsun. Allah utandırmasın" dedi.

Kaynak: ANKA / Politika

Ekrem İmamoğlu Sancaktepe AK Parti Yaşam Politika Haberler

500

Yorumlar (6)

Benim Kkk:

Adamin dibi

71
37
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Aynen panpa gerçekten adamlığın en dip noktası bu çok haklısın katılıyorum doğru söyledin.

yanıt17
yanıt6
Vatansever:

Doğru adam ama Kardan

yanıt3
yanıt1
Resul Basin:

Tam bir kibir ABİDESİ 1 nisanda seni tatile göndericez eko

38
62
yanıtYanıtla
Harun Cona:

1 Nisan‘ dan sonra seni Rafa kaldırıyoruz… eeee artık Kırolar seni secmiyecek

28
49
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Bilboardlardan parası ödenmiş Ak parti reklamlarını indiren adaletli(!) başkandan kameralar önünde şov.

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title