Haberler

Ümit Özdağ'dan kendisine "Eğitilmiş biri" diyen Melih Gökçek'e yanıt: Seni perişan ederim

Güncelleme:

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ümit Özdağ için "Eğitilmiş biri" ifadeleri kullandı. Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ ise "Bir daha suça meyilli zekan İle benim karşıma çakarsan seni perişan ederim Melih. Söz veriyorum." sözleri ile yanıt verdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek arasında yaşanan tartışma sosyal medyada gündem oldu.

"ÖZDAĞ EĞİTİLMİŞ BİRİ"

Melih Gökçek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Ümit Özdağ eğitilmiş biri. Bunu kendi· anlattığı örnekle ortaya koyuyor. Bakın algı nasıl yapılır. İnsanlar nasıl kandırılır. Gerçek olmayan bir konu gerçekmiş gibi insanlar nasıl ikna edilir tek tek anlatıyor. Tıpkı Suriyeli göçmenler konusu gibi."

'Ümit Özdağ eğitilmiş biri diyen' Melih Gökçek'e Özdağ'dan yanıt: Seni perişan ederim

"SENİ PERİŞAN EDERİM"

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ ise sosyal medya hesabından Gökçek'e yanıt verdi. Özdağ yaptığı paylaşımda "Doğru, Atatürk ve babam eğitti beni, Rahmetli babam Cengiz ağabeyi çok severdi. Onun hatırına sana bir şey söylemedim şimdiye değin. Bir daha suça meyilli zekan İle benim karşıma çakarsan seni perişan ederim Melih. Söz veriyorum. Zafer Partisine Saygı göstermeyi öğreneceksin." ifadelerini kullandı.

'Ümit Özdağ eğitilmiş biri diyen' Melih Gökçek'e Özdağ'dan yanıt: Seni perişan ederim

Kaynak: Haberler.com / Politika

Melih Gökçek Ümit Özdağ Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

Fatih Uludağ:

Melih Bey seni bir kaışk suda boğar :)

35
128
yanıtYanıtla
vildan turker:

sanırım melihin çakma hesaplarından birisin sen de

yanıt5
yanıt1
SELELEKTÖRCÜ HAMDİ :

Bu tehdit hakaret ve gerilimci dille maalesef halktan alsan alsan %0,001 oy alırsın... Üzgünüm...

42
71
yanıtYanıtla
Serdar Akdeniz:

Algıya gerek yok melih. Özdağ oy vermedim, siyasi görüşü de beni bağlamaz ama az sokağa inip kafanızı sıkıştırdığınız yerden çıkarın. Fatih, Esenyurt, Başakçehir vb. gidin bakın. suriyelilerden adım atılmaz halde. halkda karşılığı var. yaşayan bilir melih.

81
7
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

Boşta gezen sokak soytarıları diliyle mi parti başkanısın? Önce nezaketi öğren be.

16
25
yanıtYanıtla
Mustafa ESMER:

Umit Ozdag sisirdi artik, kabak tadi verdi bu tehditkar kabadayi ağızları. Hasbel kader ulke yonetiminde olsa elestiren herkese "çıkışta bekle" modunda takilacak belliki

12
17
yanıtYanıtla
Haci İsmail Bayhan:

Bu adam kendini ne zannediyor önüne gelen herkesi tehdit ediyor bunu bide iktidar yapsan güzelim ulkemin vay haline

11
16
yanıtYanıtla
ikamet ikamet:

Bu Melih nasıl bir insan. Nasıl daha yüzü kızarmadan kamuoyunun önüne çıkıpta yorum yapabiliyor. Gün dönüyor bakalım sonu ne olacak.

17
8
yanıtYanıtla
ender türk :

Nasıl bir yüz varsa hala utanmadan ortalıkta konuşabiliyor

17
5
yanıtYanıtla
Kamil Demir:

gladio kılıcını çekti son kozunu oynuyor.

10
6
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title