Haberler

Türkiye Bu Alanda Dünya Rekortmeni

Türkiye’de seçim sonuçlarının 1.5 saat içinde alındığını belirten AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, bunun dünya rekoru olduğunu açıkladı.

Türkiye'de seçim sonuçlarının 1.5 saat içinde alındığını belirten AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, bunun dünya rekoru olduğunu açıkladı.

AK Parti Amasya İl Başkanlığı Danışma Kurulu toplantısında partililere seslenen Haluk İpek, "Dünyada seçimleri en iyi yapan birkaç ülkeden birisiyiz. Bir seçimin çok iyi yapılıyor olmasının ölçüsü çok kısa sürece sonuçların alınabilmesidir. Seçimleri bir hafta sürede alan ülkeler var. Üç gün sürede alan ülkeler var. Amerika Birleşik Devletleri bir seçimini hatırlarsınız 15 gün sürdü ve sonuçlandıramamıştır. Hatırlıyor musunuz? Hatırlayanlar vardır. Bazı ülkeler, Mısır'da mesela seçimler eskiden bir ayda sonuçlanırdı. Ona seçim denmez tabi. Biz ise 1.5 saat içinde, -ki bu dünya rekorudur- Türkiye genelinde seçim sonuçlarını alabilmekteyiz" diye konuştu.

Partisinde seçim işleri başkanlığı görevinde de bulunduğunu anlatan İpek, "2014 ve 2015 yılında Cumhurbaşkanlığı seçimi, yerel seçim, 7 Haziran seçimi ve arkasından 1 kasım seçimlerini alnının akıyla başaran Türkiye ve Ak Parti'yi, yani seçimlerin birincisi olan, Türkiye'yi yöneten AK Parti'yi ve Ak Parti teşkilatlarını yeniden bu başarılarından dolayı çok çok tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Toplantıya ayrıca Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Ak Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek ve partililer katıldı. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haluk İpek AK Parti Türkiye Amasya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title