Haberler

Türkeş'in kurmayından "Bozkurt Kemal" sloganıyla karşıladıkları Kılıçdaroğlu'na: Ülkücüler olarak sonuna kadar yanınızdayız

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Alparslan Türkeş döneminde MHP'de genel sekreter yardımcılığı ve İstanbul İl Başkanlığı gibi önemli görevleri üstlenen Selim Kaptanoğlu'nun da katıldığı Önce Türkiye Buluşması'na katıldı. Alana girişte "Bozkurt Kemal" sloganlarıyla karşılanan Kılıçdaroğlu'na destek veren Kaptanoğlu, "Ülkücüler olarak sonuna kadar yanınızdayız, biz bu işi bitireceğiz" diye konuştu.

Mhp'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş döneminde partide Genel Sekreter Yardımcılığı görevini üstlenen, 89-91 yılları arasında MHP İstanbul İl Başkanlığı yapan, 2015'te MHP genel başkan adaylığını açıklayan Selim Kaptanoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı Önce Türkiye Buluşması'nda konuştu.

"ÜLKÜCÜLER OLARAK SONUNA KADAR YANINIZDAYIZ"

Kaptanoğlu, "Sayın genel başkanın çizdiği politikayı hepimiz anlamamız lazım. Ben inanıyorum gidecekler, hiç yolu yok" dedi. Kaptanoğlu, "Ülkücüler olarak sonuna kadar yanınızdayız, biz bu işi bitireceğiz" diye ekledi.

"KILIÇDAROĞLU'NUN POLİTİKASI TÜRK MİLLETİNİ BİRLEŞTİRİCİ"

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun son 4-5 yıldır izlediği politikayı "Türk milletini birleştirici, bütünleştirici, bir araya getirici" olarak yorumlayan Kaptanoğlu, şöyle devam etti; "Solun birtakım hastalıkları var ben bunu biliyorum geçmişten, teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcılığı yaptım Alparslan Türkeş zamanında üç yıl İstanbul il başkanlığı yaptım, eski bir politikacıyım. Genel Başkanımız bu değişiklikleri yaparken bazı cılız sesler ortaya çıkıyor 'efendim ne gerek var, yanlış yapıyorlar…Yahu siz Türk milletini tanımıyor musunuz? Türk milletinin hassas noktalarını bilmiyor musunuz?"

KILIÇDAROĞLU "BOZKURT KEMAL" SLOGANLARIYLA KARŞILANDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Önce Türkiye Buluşması'na katılırken alana girişte "Bozkurt Kemal" sloganlarıyla karşılanması dikkat çekti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Alparslan Türkeş Bozkurt MHP Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (49)

Turan İNCEOZ :

Hangi Bozkurt kılışdaroğlunu destekler ya. Bunlar kafayı yemiş galiba. Türklükle kılışdaroğlu ne alaka

270
97
yanıtYanıtla
Samet Baş:

Aidiyet, sadakat ve geçmiş vicdanından uzak zeminsiz bir açıklama. Hangi sıfatla ülkücüleri genelleyebiliyorsun? Her şeyden önce sen mi ülkücüsün!

250
65
yanıtYanıtla
Recep Koca:

Ben ülkücüyüm herşeyden mahrum edildik ne eziyetler acilar çektik kendi memleketimizden sürüldük okullara gidemedik.vatan sagolsun bayrak ezan yerinde dursun.ezcümle benim adıma kimse konuşmasın ..!!!ben sana itiraz ediyorum beni katma ..!!!

yanıt1
yanıt0
Gülsüm Çapa:

Şaşırmışlar. Yakında Alim derviş şıhh hafız bilge demeye başlarlar. Topyekun saldırın. Allah zalimlerle beraber olmaz.

165
118
yanıtYanıtla
abziddin gazocağıbacagı:

Olsa olsa türkücü olur bunlar.

179
69
yanıtYanıtla
Ercan Sevinc:

Ben ülkücüyüm benim adıma konuşma hakkını kim verdi size

159
56
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

sözle ülkücü olunmuyor. Önce Türkiye buluşması deniyor ama yunanistana 1 kelime tepki yok.

168
45
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

Tüyü yok bozluğu olsun.

147
63
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Meral hanımın ülkücülerinden bahsediyor bildiğiniz gibi .. ))

161
40
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Ülkücü davasını çok iyi bilen idealist bir düşünce yapısını temel düstur olarak ifade eden ve yaşayan bölünmez ve eğilmez vede çelik irade sahibi demektir. En temel düşünce Türklük ve Turan taviz verilmez. Pekiiii Türk diye bir ırk yoktur diyene henüz bir lafiniz olmadı.

162
31
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title