Haberler

Turizm Koordinasyon Toplantısına Doğru

Daha güçlü Alanya için ‘Turizm Koordinasyon Kurulu’nun ilk toplantısı cumagünü yapılacak.

Daha güçlü Alanya için 'Turizm Koordinasyon Kurulu'nun ilk toplantısı cuma

günü yapılacak.

Turizmin tüm kollarını bir araya getiren uluslararası turizm örgütü Skal'ın Alanya temsilciliği toplantısı bir otelde yapıldı. SKAL Dönem Başkanı Mehmet Nedanlı'nın ev sahipliği yaptığı toplantıya Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili, TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi Gülçin Güner ve Skal üyeleri katıldı.

"Ortak hareket"

Başkan Nedanlı'nın Alanya, Türkiye ve dünya ölçeğindeki Skal çalışmaları hakkında bilgilendirmesiyle başlayan toplantıda konuşan ALTİD Başkanı Sili, "Kaymakamımızın inisiyatifi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nin (ALKÜ) destekleriyle şehrimizin tüm kurumlarını bir araya getirecek 'Turizm Koordinasyon Kurulu' oluşturuldu. Doğru planlama ve ortak hareketle daha güçlü ve bilimsel donanımlı yürüyeceğiz" dedi.

"Daha fazla çalışmalıyız"

Alanya'mızın olmazsa olmazlarından turizmin marka değerine artı değer katmak istediklerinin altını çizen Kaymakam Harputlu da "Kentin kazanımı olan turizm 12 aya yayılmalı. Şehrimizin harcadığı enerjinin karşılığını birliktelikle daha da artırmalıyız. Bu bağlamda sürdürülebilir turizm için hayata geçirdiğimiz 'Turizm Koordinasyon Kurulu'nun ilk toplantısını cuma günü yapacağız. Alanya'ya gelen misafirlerimizin kendini huzurlu ve güvende hissetmeleri için daha fazla çalışacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Harputlu Burhan Sili Türkiye Alanya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title