Haberler

Tokat'ta efsane vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu fark attı

Güncelleme:

Tokat'ta resmi olmayan sonuçlara göre "Efsane Vali" olarak bilinen Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu belediye başkanlığını kazandı. Sonuçların resmiyet kazanmasıyla kenti ilk kez MHP'li bir aday yönetmiş olacak.

Yerel seçimde sandık sayımı devam ederken Tokat'tan gelen sonuçlar MHP'li adayın fark attığını gösterdi. "Efsane Vali" Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, sonuçların resmiyet kazanmasıyla kentte seçilen ilk MHP'li aday olacak.

MHP'LİLER KUTLAMAYA BAŞLADI

Resmi sonuçları beklemeden caddelere çıkan MHP'li seçmenler kutlama yapmaya başladı. Kentte sandıkların tamamı açılırken Mehmet Kemal Yazıcıoğlu yüzde 54.86 oy oranına ulaşırken ikinci sıradaki AK Parti adayı ve mevcut belediye başkanı Eyüp Eroğlu yüzde 30.18 oy oranında kaldı. Eroğlu, kentte iki dönemdir başkanlık görevini yürütüyordu.

Tokat'ta efsane vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu fark attı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Recep Yazıcıoğlu Kemal Yazıcıoğlu Tokat MHP Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

Seko:

Allah utandırmasın inşallah parti izinde değil babasının izinde gider....

327
9
yanıtYanıtla
hikmet yaşar:

babası asla bu akp ye biat eden partiye gelmez di

174
40
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

mekanı cennet olsun rahmetli babasının isminin arkasına saklanan biri babası sağken hiç bir siyasetçiye eyvallah edip marabası olmadı koltuk değneği istepne bir partiden seçimi kazanmayı başarı sayanlar, böyle birini seçenler layık oldukları şahsiyetteki bir idareciye sahip oldular

60
36
yanıtYanıtla
FLOZOF:

Efsane vali yi Türkiye Cumhuriyeti sevdi bağrına bastı. Şimdi oğlunu yüreğine bastı Umarım bu sevgiyi değerli oğlu katlandırarak artırır. Atatürk ve Cumhuriyet ilkesinden giden herkes senin yanındadır. Kimseye boyun eğmeden yalnız bu milleti seven bir başkan olman dileği ile başarılar dilerim.

80
8
yanıtYanıtla
yüksel kircicek:

Babasını Rahmetle anıyorum Tokat ta CHP liler bile ona oy verdi.

yanıt5
yanıt0
Kara Murat:

Artık partiler yavaş yavaş önemini yitiriyor. Seçmen adaylara daha önem veriyor. Tabelaya oy atan seçmenden Allah bizi kurtarsın.

68
9
yanıtYanıtla
Yasar Unal:

Babasının oğlu demek ki. Tebrik ederiz.

54
2
yanıtYanıtla
Kara_kalem:

MHP DEĞİL KAZANAN BİR MİRAS VAR AHTI VEFA VAR. MHP KAYBETTİ ASIL OLAN TEBRİK EDİYORUM ÇÜNKÜ KİŞİ SOY VEFA KAZANDI SEVİNİLECEK DURUM DEĞİL GENEL OLARAK HEZİMET VAR TIR GEÇTİ ÜSTÜMÜZDEN

26
7
yanıtYanıtla
Lütfi Erdonmez:

İnş babası gibi dürüst ve çalışkan olur hangi partili olursa olsun başarılar

29
1
yanıtYanıtla
Kerbela:

Babanın yolundan git aslan.Bu halk seni her daim korur her daim sahip çıkar sana

27
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title