Haberler

TİP'ten Kılıçdaroğlu'nun adaylığına tam destek: İlk turda bu işi bitirelim

Güncelleme:

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, katıldığı canlı yayında "Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını destekleyecek misiniz?" sorusuna yanıt verdi. Önce kurtuluşa sonra yeniden kuruluşa ihtiyaç olduğunu belirten Baş, "Geçen seçimde yaptığımız hataları yapmayalım. Ortak aday etrafında ilk turda bu işi bitirelim." diyerek Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini söyledi.

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, tv100'de yayınlanan Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programının konuğu oldu. Baş, dün 6'lı Masa'nın toplantısı sonrasında açıklanan Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile ilgili konuştu.

"İLK TURDA BU İŞİ BİTİRELİM"

"Tip Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını destekleyecek mi?" sorusuna yanıt veren Baş, "Ben her yerde şu çağrıyı yaptım. Bizim önce kurtuluşa sonra yeniden kuruluşa ihtiyacımız var. Nasıl kurtulabiliriz? Geçen seçimde yaptığımız hataları yapmayalım. Ortak aday etrafında ilk turda bu işi bitirelim. 2018 senesinde Muharrem İnce adaydı, Karamollaoğlu adaydı, Meral Akşener adaydı. Amaç ikinci tura kalmaktı, muhalefet partileri birbirleriyle uğraştı 2. Tura çıkamadılar." dedi.

"SÜRECİ BÜTÜN AYRINTILARIYLA DEĞERLENDİRECEĞİZ"

Süreci detaylıca değerlendireceklerini anlatan Baş, "Bu sefer Millet İttifakı'nın tek adayla seçime çıkacağı kesinleşti. Biz TİP olarak Hatay'da toplanacağız, süreci bütün ayrıntılarıyla değerlendireceğiz. Daha sonra Emek ve Özgürlük İttifakı'nın bileşenleriyle toplantı yapacağız. İttifak olarak ortak bir tutum alalım diyeceğiz. Önümüzdeki 1 hafta içerisinde otururuz değerlendiririz." ifadelerini kullandı.

Mesut Şahin
Haberler.com - Politika

İşçi Partisi Erkan Baş Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (45)

Mehmet kuru :

Uyan Türk milleti ülkemin güzel insanları İçerden dışardan azılı islam düşmanları ve vatan düşmanları bir olmuş aç gözünü Tayyip Erdoğana sahip çık.

315
271
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Topunuz gelinnnn. Sonuna kadar RTE

263
221
yanıtYanıtla
Erkan Can :

Adamın tek bir meclis konuşmasını dinleyin nasıl bir vatansever olduğunu anlayacaksınız

100
128
yanıtYanıtla
Shef :

Zaten sıkıntı da bu, söz var, laf var ama icraat yok. Kemal Kılıçdaroğlu'na karar verenler Türkiye için iyi planlar yapanlar değildir. Neden başka birini değil de özellikle Kılıçdaroğlunda ısrar ediyorlar? Dikkat edelim.

yanıt7
yanıt0
Mibox Guven:

İlk turda bitecek iş meraklanmayın. Yüzde 52 ile Erdoğan inşallah.

126
89
yanıtYanıtla
Deniz Öztürk:

Erdoğan mı.. O kim.. Tarih olmadı mı O..

yanıt16
yanıt57
Musti40 :

ALLAHIM SEN CUMHURBAŞKANIMIZA GÜÇ KUVVET VER, 6LI DEĞİL TOPYEKÜN KİM VARSA KARŞINDA VE BİRLEŞMİŞLER!! HAYIRLISI

121
80
yanıtYanıtla
Unknown 123:

insaallah

yanıt34
yanıt5
Musti40 :

amin deyin amin :)

yanıt38
yanıt6
Erkan Can :

Sayın reis kendi kurduğu tek adam rejiminde kendi gidişini hazırlamış oldu,eski sistemde en cok oyu alan parti olarak hukumet kurabilirdi.Bundan sonra parlementer sisteme geçilip bütün kanunsuzluklardan hesap sorulacağını da göreceğiz inşallah.

74
124
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title