Haberler

TİP Genel Başkanı Erkan Baş'tan TBMM Başkanı Kurtulmuş'a ziyaret! Can Atalay'ın tutukluluğu konuşuldu

Güncelleme:

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'u ziyaret ederek Hatay Milletvekili Can Atalay'ın tutukluğuna ilişkin TİP'in ve hukukçuların görüşleri ve itirazlarını iletti.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Meclis seçimlerine Emek ve Özgürlük İttifakı ile giren Türkiye İşçi Partisi (TİP), 4 milletvekili çıkardı. Sera Kadıgil, Erkan Baş, Ahmet Şık ve Gezi Davası tutuklusu Can Atalay TİP'ten vekil seçilirken, Barış Atay Meclis dışında kaldı.

ERKAN BAŞ'TAN KURTULMUŞ'A "ATALAY" ZİYARETİ

Can Atalay Milletvekili seçilmesine rağmen hala serbest bırakılmadı. TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Atalay'ın serbest bırakılmamasıyla ilgili TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'u ziyaret etti.

PARTİDEN AÇIKLAMA GELDİ

Görüşmeye ilişkin TİP Genel Merkezi'nin resmi sosyal medya hesabından; "Genel Başkanımız Erkan Baş, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile yaptığı görüşmede Hatay Milletvekilimiz Can Atalay'ın devam eden tutukluluğuna ilişkin partimizin ve hukukçuların görüşlerini ve itirazlarını iletti" açıklaması yapıldı.

Kaynak: ANKA / Politika

Numan Kurtulmuş Milletvekili Erkan Baş Hatay Politika Haberler

500

Yorumlar (1)

Ütopik Yorumcu:

işçi partisiymiş ulan sizin bir gram işçiyi düşündüğünüz mü var kim ödüyor sizin maaşlarınızı bu iktidar hainler gidip chp hdp ile bir oluyorsunuz

11
15
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title