Haberler

Tevfik Göksu seçimlerde 4. kez Esenler'den yarışacak

Güncelleme:

İsmi, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçen Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu hakkındaki belirsizlik Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla son buldu. Göksu'nun görevini sürdürdüğü ilçeden 4. kez adaylığı kesinleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Haliç Kongre Merkezi'ndeki açıklamasıyla AK Parti'nin İstanbul adayları resmiyet kazandı. Böylece Murat Kurum'un İBB adaylığından önce ismi aynı adaylık için geçen Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ile ilgili belirsizlik de giderilmiş oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul ilçelerinin belediye başkan adaylarını duyurmasıyla 31 Mart'taki yerel seçimlerle ilgili belirsizliklerin bir kısmı daha ortadan kalktı.

İBB İÇİN ADI GEÇEN TEVFİK GÖKSU ESENLER'DEN 4. KEZ ADAY

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un adaylığını kesinleşmesinden önce adı İBB adaylığı için geçen Tevfik Göksu'nun da aday gösterildiği il resmiyet kazandı. 2009'dan beri Esenler Belediye Başkanı olan ve son yerel seçimlerde İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili olan Tevfik Göksu, başkanlığını yaptığı ilçeden bir kez daha gösterilmiş oldu.

İBB ADAYLIĞI SONRASINDA MURAT KURUM'A SARILMIŞTI

AK Parti İBB adayının kim olacağı belli olana kadar Murat Kurum ile Tevfik Göksu'nun arasında bir çekişme olduğu iddiaları öne çıkmıştı. Kurum'un İBB adaylığının resmiyet kazanmasıyla Göksu'nun Kurum'a sarılıp tebrik etmesi dikkat çekmişti.

Haberler.com / Selahattin Demirel - Politika

İstanbul Esenler Göksu Politika Haberler

500

Yorumlar (5)

Vatansever:

Çok daha iyi makamlarda olmasını temenni ediyorum değerli bir şahsiyet konuşması üslubu gayet güzel ve yerinde imamoğlu'nun baş belası

61
42
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

Soyadı Göksu olup belediyelerde üst makamlara gelmiş 60 70 kişinin ismini okumuştum.

37
26
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

değerli bir şahsiyet 15 -20 akrabası devlet ve belediyelerde büyük bir gayret ve özveriyle görev yapıyor diyorlardı

39
16
yanıtYanıtla
Yasar Bilada:

Ağzı köpüklü konuşmalarından biliyoruz

22
8
yanıtYanıtla
ünal öztürk:

İmamoğlu balolunu patlatan kişi esenlerde dehşet hizmetleriyle parlayan biri İstanbul da kentsel dönüşümün öncüsü esenlerin % 60 nı kenstsel dönüşüme sokan kişi 49 bin konutu kentsel dönüşüme soktu balon imamoğlu 10 bin konutu kentsel dönüşüme soktu aralarındaki fark bu .

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title