Haberler

Terörist başının yeğeni Ömer Öcalan'dan Meclis kürsüsünde skandal sözler: Soyadımla gurur duyuyorum

Güncelleme:

PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın yeğeni DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, 3 yıl önce Meclis kürsüsünde sarf ettiği skandal sözlerini yeniden paylaştı. "Soyadımla gurur duyuyorum. Bunu çok iyi bilin, bu soyadıyla yaşamaya devam edeceğim." ifadelerini kullanan Öcalan paylaşımına, "Soyadımızla gurur duyuyoruz. Halkımız da kendi soyadı gibi görüyor." notunu düştü.

Pkk terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın yeğeni DEM Parti Milletvekili Ömer Öcalan, 3 yıl önce Meclis kürsüsünde söylediği, ""Soyadımla gurur duyuyorum. Bunu çok iyi bilin, bu soyadıyla yaşamaya devam edeceğim." şeklindeki skandal sözlerini yeniden paylaştı.

Terörist başının yeğeni Ömer Öcalan'dan Meclis kürsüsünde skandal sözler: Soyadımla gurur duyuyorumÖmer Öcalan

MECLİS KÜRSÜSÜNDE SKANDAL SÖZLER

PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın yeğeni olan DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, 3 yıl önce TBMM'de yapılan bütçe görüşmelerinde yaptığı skandal konuşmanın görüntülerini sosyal medya hesabından yeniden paylaştı. Milletvekili sıralarından Öcalan'ın soyadına yönelik eleştirilere yanıt veren Öcalan, soyadıyla gurur duyduğunu söyledi.

Terörist başının yeğeni Ömer Öcalan'dan Meclis kürsüsünde skandal sözler: Soyadımla gurur duyuyorum

"SOYADIMLA GURUR DUYUYORUM"

"Soyadımla gurur duyuyorum. Bunu çok iyi bilin, bu soyadıyla yaşamaya devam edeceğim." diyen Öcalan paylaşımına, "Soyadımızla gurur duyuyoruz. Halkımız da kendi soyadı gibi görüyor." notunu düştü. Öcalan'ın paylaşımına tepki yağdı.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Abdullah Öcalan Milletvekili Ömer Öcalan Şanlıurfa DEM Parti Sözler PKK Politika Haberler

500

Yorumlar (73)

ahyed yıldız:

Düşmanını meclise sokturan dünyada bizden başka ülke var mı acaba? Nasıl bir saçma sistemimiz varsa hainleri mecliste konuşturtur, katilleri tecavüzcüleri hapiste besler, diğer suçluları da başka suç işlesinler diye adli kontrol saçmalığıyla salıverir. İslam hukuku şart. Özümüze dönmeliyiz

1740
138
yanıtYanıtla
Ahmed Akif Kılıç:

Helal sana

yanıt251
yanıt117
ati yakar:

Aynen katılıyorum

yanıt237
yanıt56
Demir Acer:

tek sorumlu ysk ve yetersiz kanunlar

yanıt183
yanıt35
Şerin Eye:

Allah'a inaniyoruz müslümanız diyorsunuz bu milletvekile düşman diyorsun bu lafın bütün Kürtlere söylenmiştir hangi ülkede bir halkın dili kültürü kimliği yok sayılmış bizden başka

yanıt65
yanıt399
Ali:

Her insan gibi gurur duymak sayın Vekilin hakkı.

123
385
yanıtYanıtla
Erkan Tekin:

Tek sorun bunlar ve sen sayın değilsiniz sağır duymaz uydururmuş ya sizin duyduğunuz gurur değildir başka bir şeydir

yanıt78
yanıt20
Semih Arslan:

Sizin gibileri çözüm sürecinde şımartanlar utansın

322
156
yanıtYanıtla
Ibrahim Ozturk:

Acizler el ele seçime girenlere niye laf yok sen çözüm sürecinde kaç can aldık bir araştır bakalım ama sizin siyasetinizi biz çok iyi biliriz

yanıt4
yanıt0
Hasan Issız:

Her evden 3 oyun 1 tanesi HDP ye diyerek mecliste vekil yapanların suçu değil yani

yanıt10
yanıt0
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title