Haberler

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, 55 proje sözünü tuttuğunu belirtti

Güncelleme:

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, göreve başlamadan önce verdiği 55 proje sözünü yerine getirdiğini açıkladı. Terme'nin gelişimi için yapılan çalışmaların büyük bir kısmının tamamlandığını belirten Başkan Kılıç, Terme'nin geleceği için çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Samsun'un Terme İlçe Belediye Başkanı Ali Kılıç, göreve başlamadan önce Terme halkına 55 proje sözü verdiğini hatırlatarak, "Terme için ne söz verdiysek yaptık" dedi.

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Terme için verilen sözlerin tutulduğunu ve projelerin büyük bir kısmının başarıyla tamamlandığını belirtti. Başkan Kılıç, "Hazırladığımız 5 yılda 55 proje kitapçığında da görülebileceği gibi, Terme Belediyesi'nde yola çıkarken verdiğimiz 55 proje sözümüzün büyük bölümünü başarmanın gururu yaşıyoruz. Şimdi de başardıklarımızı referans göstererek, 'yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır' diyoruz" ifadelerini kullandı.

"Terme 10 bin göç alacak, biz hazırız"

Başkan Kılıç, göreve gelir gelmez 10 merkez mahallesinde imar planlaması ve uygulaması yaptıklarını ve şehri gelişmeye, nüfus artışına hazırlamak için hareke geçtiklerini belirterek, "Bir yandan Terme'nin ekonomik gelişimi için OSB'lerle, sanayi gelişimiyle, tarım destek projeleriyle ilgili adımlar atarken; bir yandan da şehrimizi bu gelişime hazırlamak için çaba sarf ettik. Yatırımların hayata geçmesiyle Terme artık göç veren değil göç alan bir ilçe olacak ve önümüzdeki 5 yıl içinde en az 10 bin göç alacak. Bunu görerek şehrimizi bu nüfus artışı ve göç alımına hazırlamak için de imar sorununu çözen çalışmalar gerçekleştirdik" diye konuştu.

"Terme'ye yakışacak hizmetler"

Terme'nin büyük bir dönüşümün eşiğinde olduğunu kaydeden Başkan Ali Kılıç, şöyle devam etti:

"Büyükşehir Belediyesi tarafından Fiskobirlik'e ait 15 dönümlük alanı da içine katarak 25 dönümlük alanda imar çalışması gerçekleştirdik. Terme Belediye Binasını, Terme Kaymakamlığını Bulvar Yolu üzerindeki Kamu Kampüsü dediğimiz alana taşımak için çalışmalar başlattık. Jandarma Komutanlığı ile yeni bir anlaşma yaparak onlara gösterdiğimiz yerde yeni bir bina inşası tamamlanmak üzere. Bu yapılanma tamamlandığında Jandarma binası, belediye binası ve kaymakamlık binaları yıkılarak Terme'ye Pazar Camii'ni ortaya çıkaran muhteşem bir 15 Temmuz Meydanı kazandıracağız. Ayrıca Kamu Kampusu alanına da hem büyük bir meydan, hem de bir protokol cami yapacağız. Bu yoğunluk dağılımı ile devreye 5 bin 700 metreden 3 bin metresi tamamlanan Bulvar Yolu da girince şehir trafiğimizde de büyük bir rahatlama yaşanacak."

"Söz verdik ve yaptık"

Başkan Ali Kılıç, Terme'de dokunmadıkları hiç sorun ve hizmet beklentisi kalmadığını, verdikleri 55 proje sözünü yerine getirdiklerini, sanayiden imara, yoldan pazara, çocuk parklarından gasilhaneye kadar, yani doğumdan ölüme kadar her konuda hizmetler gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Ali Kılıç, "Söz verdik ve yaptık. Termemizin geleceği için çalışmalarımız devam edecek. Amacımız, Terme'yi daha yaşanılabilir, modern ve sağlıklı bir şehir haline getirmek" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ali Kılıç Terme Terme Yerel yönetim Ulaşım Tarım Çevre Trafik Göçmenler Politika Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title