Haberler

TBMM İdare Amiri Salim Uslu: "Taşeron Uygulamasının Tümüne Karşıyım. Hükümetin Yaptığı Son Derece...

TBMM İdare Amiri Salim Uslu: "Taşeron uygulamasının tümüne karşıyım. Hükümetin yaptığı son derece önemlidir ve taşeron uygulamasını ortadan kaldıracak bir uygulamadır"ANKARA - TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, "Taşeron uygulamasının tümüne karşıyım.

TBMM İdare Amiri Salim Uslu : "Taşeron uygulamasının tümüne karşıyım. Hükümetin yaptığı son derece önemlidir ve taşeron uygulamasını ortadan kaldıracak bir uygulamadır"

ANKARA - TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, "Taşeron uygulamasının tümüne karşıyım. Hükümetin yaptığı son derece önemlidir ve taşeron uygulamasını ortadan kaldıracak bir uygulamadır" dedi.

Uslu, TBMM'de gazetecilerin sorularını cevapladı. Taşeron işçilerle ilgili düzenlemeye ilişkin, "Taşeron uygulamasının tümüne karşıyım. Hükümetin yaptığı son derece önemlidir ve taşeron uygulamasını ortadan kaldıracak bir uygulamadır. Düzenlemenin içeriği ile ilgili bugün; yarın belli olacak. Geçmiştekine göre iyi bir düzenleme. bana göre bütün bu statü karmaşasını ortadan kaldıracak bir düzenleme" diye konuştu.

Muhalefetin eleştirilerine cevap veren Uslu, "31 Aralık'ta sözleşmesi sona erecekler var" ifadelerini kullandı.

Adalar konusunda ise Uslu şunları söyledi:

"Geçmişte teknolojinin bu kadar gelişmediği dönemlerde adalarla ilgili düzenleme yer almıştı ama hepsini kapsamıyordu. Bütününü kapsamadığın için sınırların nereden geçeceği o günkü teknikle yeteri kadar oluşmamıştı. Bizim için vatan namustur. Vatanın her toprağını korumak bizim görevimizdir. Dünya kadar sorunumuz varken, yeni sorunlar oluşturmanın, yeni sorun alanları oluşturmanın kimseye bir yarar olmadığını düşünüyorum.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Salim Uslu Ak Parti Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title