Haberler

TBMM Genel Kurulu toplandı

Güncelleme:

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ başkanlığında toplandı. Gündem dışı sözlerde MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu deprem konutları ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık ise Muhasebeciler Haftası hakkında konuştu.

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ başkanlığında toplandı.

Bozdağ, gündeme geçmeden önce üç milletvekiline gündem dışı söz verdi.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Malatya'daki deprem konutlarına ilişkin yaptığı konuşmada, deprem bölgesinde "yerinde dönüşüm" şartlarının güncellenmesi gerektiğini söyledi.

Kentteki gölet ve sulama kanalı inşasının hızlandırılmasını talep eden Fendoğlu, elektrik ve telefon hatlarına yönelik de çalışmalar yapılmasını istedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık, "Muhasebeciler Haftası"nı kutladı. DEM Parti Hakkari Milletvekili Onur Düşünmez ise seçim güvenliğine ilişkin konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Mehmet Celal Fendoğlu Tbmm Genel Kurulu Ertuğrul Kocacık Mehmet Celal Milletvekili Bekir Bozdağ AK Parti Sakarya Malatya Deprem MHP Deprem Güvenlik Enerji Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title