Haberler

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ: Türkiye'nin istikrarı yerel yönetimlerde de sağlanmalı

Güncelleme:

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, Kütahya'nın Simav ilçesinde yapılan bir törene katılarak yaptığı konuşmada, Türkiye'nin istikrarının yerel yönetimlerde de sağlanması gerektiğini belirtti. Bozdağ, yereldeki iktidarla Ankara'daki iktidarın el ele koşmasının ülkenin menfaatine olacağını vurguladı.

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, " Türkiye'nin istikrarının bozulmasına yerel yönetimlerde de geçit vermemek, yereldeki iktidarla Ankara'daki iktidarın el ele koşmasını sağlamak ülkemizin menfaatine olacaktır." dedi.

Bozdağ, Kütahya'nın Simav ilçesinde belediye tarafından yaptırılan Hamza Dağ Millet Bahçesi temel atma töreni ile yapımı tamamlanan Cumhuriyet Meydanı ve Simav İmam Hatip Lisesi Tatbikat Camisi'nin toplu açılış törenine katıldı.

Bozdağ, törende yaptığı konuşmada, geçen yüzyılda Türkiye'nin büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını, geçmişin imkansızlıklarına göre bugünkü imkanların mukayese edilemeyecek derecede daha güçlü olduğunu söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin ikinci yüzyılında daha iyi ve güçlü olacağına işaret eden Bozdağ, "Büyük bir gayretle, şevkle hep beraber çalışarak ülkemizi büyütmenin derdinde, çabasında olacağız ve geçen 21 yıl içinde Türkiye'nin dört bir yanını şantiyeye çeviren ve ülkemize nice önemli eserleri kazandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Cumhur İttifakıyla birlikte büyük bir dayanışmayla ülkemize kazandırmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Bozdağ, siyasi istikrarın Türkiye'nin büyümesi ve gelişmesi açısından önemli olduğunu belirtti.

Türkiye'nin yerel yönetimlerde de siyasi istikrara ihtiyacı olduğunu vurgulayan Bozdağ, şunları kaydetti:

"Cumhur İttifakı bileşenleriyle beraber güçlü ve birbirine saygılı bir şekilde yerel seçimlere gidiyoruz. Türkiye'nin yerel yönetimlerde de istikrara ihtiyacı var. Beş yıl milletimiz, Cumhurbaşkanımıza yetki verdi. İnşallah yerel yönetimlerde de verdiği bu yetkinin arkasında durduğu takdirde emin olun seçimsiz geçecek dört buçuk yıl içerisinde de Türkiye şu anda yaşadığı sıkıntıları, ekonomik daralmaları, pek çok problemi Allah'ın izniyle tecrübeli, birikimli bir kadronun ortaya koyduğu ve koyacağı projelerle aşacaktır. O yüzden Türkiye'nin istikrarının bozulmasına yerel yönetimlerde de geçit vermemek, yereldeki iktidarla Ankara'daki iktidarın el ele koşmasını sağlamak ülkemizin menfaatine olacaktır."

AK Parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer ve Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay da birer konuşma yaparak temeli atılan park ile açılışı gerçekleştirilen meydan ve caminin ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından temel atma ve toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Kaynak: AA / Politika

Bekir Bozdağ Türkiye Kütahya Ankara Simav Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title