Haberler

TBMM Başkanı Kahraman ve Gençlik Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Toplu Bayramlaşma Törenine Katıldı

TBMM Başkanı Kahraman ve Gençlik Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, toplu bayramlaşma törenine katıldıRİZE - TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Gençlik,Spor Bakanı, Osman Aşkın Bak Rize Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

TBMM Başkanı Kahraman ve Gençlik Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, toplu bayramlaşma törenine katıldı

RİZE - TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Gençlik,Spor Bakanı, Osman Aşkın Bak Rize Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Bayramlaşma programına Kahraman ve Bakan Bakın yanı sıra Rize Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar, daire amirleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreninin ardından Rize Belediyesi Tarafından Hazırlanan kavurma ikramına geçildi.TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Gençlik, Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kendi elleriyle Hemşerilerine kavurma ikramında bulundular.ardından ÇAY İşletmeleri Genel Müdürlüğünün gezici çay ikram aracında vatandaşlarında katılımıyla çay içildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Rize Belediyesi İsmail Kahraman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title