Haberler

Tartışmalara sahne olan Gaziosmanpaşa'daki oy sayımı bugün devam edecek

Güncelleme:

YSK'nın kararıyla Gaziosmanpaşa İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nda oyların yeniden sayımı devam ediyor. Dün gece saat 23.00'da ara verilen sayım, bugün saat 09.00'da yeniden başlayacak. AK Parti ve CHP'lilerin kavgalarına sahne olan sayım işlemleriyle ilgili açıklama yapan CHP İl Başkanı Özgür Çelik "301 sandık şu ana kadar yeniden sayıldı ve önemli bir değişim olmadı Hakan Bahçetepe 945 oyla şu anda önde. Tamamı sayıldığında da aslında hiçbir değişimin olmayacağını göreceğiz" dedi.

Gaziosmanpaşa'da 31 Mart yerel seçim sonuçlarına Ak Parti'nin itiraz etmesi üzerine İl Seçim Kurulu Başkanlığı oyların yeniden sayılmasına karar verdi. Gaziosmanpaşa'da yeniden oy sayımı dün saat 11.00 itibarıyla AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi'nden 50'şer görevli ve İl Seçim Kurulu görevlileri huzurunda başlandı.

SAYIM SIRASINDA KAVGALAR YAŞANDI

AK Parti ve CHP'liler arasında sayım işleri sırasında tartışmalar yaşanırken, sayım işlemlerinin yapıldığı Gaziosmanpaşa Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi önünde de kalabalık gruplar arasında yumruklaşmalar yaşandı.

301 SANDIK TEKRAR SAYILDI

Saat 23.00'a kadar devam eden oy sayımında 301 sandık tekrar sayıldı. Sayım sırasında dışarıda bekleyen AK Partili grup ile CHP'liler arasında yaşanan gerginliğe polis müdahale ederek dağıttı.

Tartışmalara sahne olan Gaziosmanpaşa'daki oy sayımı bugün devam edecek

CHP'Lİ ÖZGÜR ÇELİK'TEN AÇIKLAMA

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Özgür Çelik sayımla ilgili açıklama yaptı. Çelik, "Burada bir demokrasi mücadelesi veriyoruz. Sandıktan bir irade çıktı, Gaziosmanpaşa bir tercih yaptı ve siz de bu demokrasi mücadelesine destek oluyorsunuz. Burada Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Başkan Vekilimiz Gökhan Günaydın, Yüksek Disiplin Kurulu Başkanımız Taşkın Özer, milletvekillerimiz ve partililerimizle, ilçe başkanımızla bizler de sizlere teşekkür ediyoruz. Saat 23.00'da sayım sona erecek yarın sabah tekrar başlayacak.

Tartışmalara sahne olan Gaziosmanpaşa'daki oy sayımı bugün devam edecek

"HAKAN BAHÇETEPE 945 OYLA ŞU ANDA ÖNDE"

Muhtemelen sayım yarın tamamlanacak. 301 sandık şu ana kadar yeniden sayıldı ve önemli bir değişim olmadı Hakan Bahçetepe 945 oyla şu anda önde. Tamamı sayıldığında da aslında hiçbir değişimin olmayacağını göreceğiz. Hakan Bahçetepe 31 Mart seçimlerinde Gaziosmanpaşa halkının iradesiyle sandıktan çıkmıştır. Gaziosmanpaşa'nın yeni belediye başkanıdır hepimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Tartışmalara sahne olan Gaziosmanpaşa'daki oy sayımı bugün devam edecek

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Hakan Bahçetepe Gaziosmanpaşa AK Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

haksız mıyım:

ben, ak partinin kazanmasını müslümanların lehine kazanımlar kaybedilmesin diye istiyorum. Allah şahittir başka hiçbir amacım yok. merak ediyorum cehp ler ne bekliyor dünyalık kazanımlardan. bütün belediyeler, bütün ülke hatta bütün dünya sizin olsa sonunda bu dünyadan göçüp gittiğinizde hayatınızda iman, islam ve ahlak yokken neyi kazanmış olacaksınız? bu eleştiri değil, ciddi bir soru. 3 günlük dünyalık hariç neyi kazanmış oluyorsunuz?

83
352
yanıtYanıtla
İsmail Kavas:

Ne anlatıyorsun babacım.

yanıt131
yanıt39
haksız mıyım:

ismaile...senin aklın ermez yavrum, az büyü de gel. büyüklerin anladı anlayacağını ondan başladılar eksilemeye:)))

yanıt33
yanıt130
VATANDAŞ:

Din tüccarlıgı ve yalakalıgın burdan sana menfaat sağlamaz. Başka kapıya.

yanıt146
yanıt37
Mülayim sert:

Herkesin dini inancı kendini bağlar boş boş konuşma herkes senin gibi düşünmek zorunda değil insanın dini inancı değil karakteri dürüstlüğü çalışkanlığı insanlara saygı ve sevgisi önemlidir

yanıt104
yanıt29
Uğur Deniz:

Sen dünyaya gönderilme amacın sadece namaz kılmak oruç tutmak mi saniyorsun iyi bir insan olabildin mi hak yemeden zulüm etmeden yasayabildin mi haksizliga göğüs germeden kör şeytan modundan çıkıp hakkını savunabildin mi ,birisi senin hakkını yediği zaman bu kadermis deyip geçtin mi öyle basit değil dünyada yaşamak

110
14
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

ak partinin itiraz ettiği yerler sayılıyor chp nin itiraz ettiği bir çok şaibe olan ilçe sayılmıyor bu ysk eliyle demokrasiye vurulmuş bir darbedir

90
32
yanıtYanıtla
osman kara kara:

Buna AKP adaleti deniyor!

yanıt29
yanıt9
anti mizantropist:

Eğer bir partiyi 20 yıl başında tutarsan işte böyle olur ülke parti devletine dönüşür ve o ülkede hak hukuk ve adalet anlayışı yok olur.

yanıt13
yanıt5
mardinli yiğit:

kaybettikleri için kabullenemiyorlar

48
19
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title