Haberler

Tanrıverdi, Partililerle Bir Araya Geldi

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın ev sahipliğini yaptığı AK Parti Yerel Yönetimler 3.Bölge Toplantısı'na katılmak üzere Samsun'e gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Amisos...

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın ev sahipliğini yaptığı AK Parti Yerel Yönetimler 3. Bölge Toplantısı'na katılmak üzere Samsun'e gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Amisos Tepesi'nde düzenlenen kahvaltıda partililerle bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, yönetim kurulu üyeleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve partililerle kahvaltıda buluşan Tanrıverdi, Amisos Tepesi'nden Samsun manzarasını seyretti. Samsun'un çok güzel bir şehir olduğunu dile getiren Tanrıverdi, "Samsun, Karadeniz'in incisi ve örnek bir şehridir" dedi.

Sohbet ortamında geçen kahvaltıya ayrıca Yerel Yönetimler 3. Bölge koordinatörü Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Sekmen, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, AK Parti Sinop Milletveli Mehmet Ersoy, AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti İstanbul Millvetkili Hüseyin Bürge, AK Parti İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar da katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hüseyin Tanrıverdi Ak Parti Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title